Έχουμε νέα από την ολοκαίνουργια ταινία του Εξορκιστή!

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα
11 Μαρτίου 2023 15:07
Έχουμε νέα από την ολοκαίνουργια ταινία του Εξορκιστή!

Η επιστροφή του Εξορκιστή (The Exorcist) είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς όπως έγινε γνωστό από το Deadline, τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Universal Pictures μαζί με την Blumhouse συνεργάζονται για να επαναφέρουν αυτό το αγαπητό franchise και πάλι στους κινηματογράφους.

Και εκτός από αυτό, θα είναι μια ολοκαίνουργια τριλογία που έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης των τελευταίων Halloween ταινιών, ο David Gordon Green. Η πρώτη ταινία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και φαίνεται ότι τώρα είναι πανέτοιμη η παραγωγή να μπει στο μοντάζ.

Σε αυτή την ταινία θα δείτε τον Leslie Odom Jr. ως κεντρικό πρωταγωνιστή μαζί με την Ellen Burstyn, η οποία θα επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια ως Chris MacNeil. Επίσης θα παίξουν και οι Ann Dowd (Hereditary), Lidya Jewett ( Nightbooks), Raphael Sbarge (Gaslit), Jennifer Nettles (The Righteous Gemstones) και Olivia Marcum.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την πλοκή αυτή θα συνεχίζει από το "The Exorcist" του 1973 και μάλλον θα αγνοεί τα γεγονότα των υπόλοιπων ταινιών. Ο Leslie Odom Jr. θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο ενός πατέρα που ανακαλύπτει ότι η κόρη του είναι δαιμονισμένη. Απελπισμένος για βοήθεια θα ψάξει την Chris MacNeil, την μητέρα του κοριτσιού που δαιμονίστηκε στην ταινία του 1973. Και ναι, η εμβληματική Ellen Burstyn αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή του franchise, καθώς θα υποδυθεί ξανά το ρόλο της.

Ο David Gordon Green είχε δηλώσει πρόσφατα ότι νιώθει μεγάλη τιμή που θα αναλάβει αυτό το franchise:

Έχουμε ένα καταπληκτικό cast και ένα εκπληκτικό σενάριο. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Είναι τιμή μου να μπω σε κάτι που είναι τόσο πολύτιμο στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η νέα τριλογία θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου:

Όπως σας είχαμε μεταφέρει παλιότερα, η νέα τριλογία του Εξορκιστή θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου. Τα δικαιώματα της νέας τριλογίας τα αγόρασε η Universal Pictures για πάνω από $400 εκατομμύρια, φυσικά για να ενισχύσει την streaming υπηρεσία της, το Peacock.

Η πρώτη ταινία από την τριλογία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2023.

Tags: