Ο Adam Driver τα βάζει με δεινόσαυρους στη νέα του ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει στους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα
10 Μαρτίου 2023 19:09
Ο Adam Driver τα βάζει με δεινόσαυρους στη νέα του ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 65 είναι η ολοκαίνουργια ταινία της Sony Pictures, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Adam Driver (Star Wars τριλογία) ως Mils, ένας πιλότος που ανακαλύπτει ότι είναι εγκλωβισμένος στη Γη 65 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Πολλοί το αποκαλούν όταν το Jurassic Park συνάντησε το γνωστό βιντεοπαιχνίδι της Capcom, Dino Crisis, και αυτό φαίνεται και από το νέο trailer, μιας και βλέπουμε τον Driver να τα βάζει με βίαιους δεινόσαυρους. Έτσι, θα πρέπει να επιβιώσει, μαζί με μία ακόμη επιζών, την Koa.

Οι σεναριογράφοι του A Quiet Place υπογράφουν το σενάριο εδώ, με τον θρυλικό Sam Raimi να βρίσκεται και στην παραγωγή.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mills ανακαλύπτει γρήγορα ότι βρίσκεται στη Γη... 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Τώρα, με μία μόνο ευκαιρία διάσωσης, ο Mills και η μοναδική άλλη επιζών, η Koa, πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν επικό αγώνα επιβίωσης.

Παίζουν επίσης και οι Ariana Greenblatt και Chloe Coleman. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι των Scott Beck & Bryan Woods και η παραγωγή των Deborah Liebling και Zainab Azizi.

Το 65 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 16 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: