H Marvel αποκαλύπτει τι θα γίνει με τους Avengers στο “The Kang Dynasty“

Ποια θα είναι η νέα σύνθεση των Avengers;
10 Μαρτίου 2023 16:21
H Marvel αποκαλύπτει τι θα γίνει με τους Avengers στο “The Kang Dynasty“

Πληροφορίες για τη νέα σύνθεση των Avengers έδωσε η Disney, ενόψει των προετοιμασιών που γίνονται για το Avengers 5 ή όπως είναι επίσημα γνωστό ως "Avengers: The Kang Dynasty". 

Στο πλαίσιο ενός event της Morgan Stanley, ο CEO της Disney, Bob Iger, αναφέρθηκε στο τι θα περιμένουν οι fans της Marvel από το επόμενο μεγάλο team-up των Εκδικητών. Άλλωστε έχουμε να δούμε τους ισχυρότερους ήρωες της Γης από το Avengers: Endgame του 2019 όπου και θυσιάστηκαν πολλοί για να σωθεί ολόκληρο το σύμπαν. 

Το αφεντικό της Disney είπε πως η Marvel Studios θα πρέπει να βρει μια ισορροπία μεταξύ αγαπημένων και εδραιωμένων χαρακτήρων μαζί με τα νέα πρόσωπα που θα συνθέσουν τους νέους Εκδικητές. 

Άφησε να εννοηθεί πως στη νέα ομάδα θα υπάρξουν πολλά νέα και φρέσκα πρόσωπα:

"Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι εγγενώς λάθος όσον αφορά το εμπορικό σήμα της Marvel. Νομίζω ότι πρέπει απλώς να δούμε ποιους χαρακτήρες και ιστορίες εκμεταλλευόμαστε. Αν κοιτάξετε την πορεία της Marvel στα επόμενα πέντε χρόνια, θα υπάρξουν πολλά καινούργια πρόσωπα. Θα επιστρέψουμε στο franchise των Avengers με μια εντελώς νέα σειρά από Avengers, για παράδειγμα".

Μερικά από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε θα είναι η Ms. Marvel (Iman Vellani), η She-Hulk (Tatiana Maslany), ο Shang-Chi (Simu Liu), η Yelena Belova της Florence Pugh και η Letitia Wright ως Black Panther.

Το Avengers 5 θα είναι σε σκηνοθεσία του Destin Daniel Cretton, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και το Shang-Chi 2, όντας πλέον γνώριμο πρόσωπο του MCU πίσω από τις κάμερες. Το σενάριό του γράφει ο Jeff Loveness του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Όσο για το "Secret Wars" του MCU, γνωρίζουμε προς το παρόν ότι θα είναι το επικό φινάλε του Infinity Saga και το σενάριο γράφει ο Michael Waldron των Loki και Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Kevin Feige για το Avengers 6 είναι να φέρει τους πάντες στη μεγάλη οθόνη για το πιο επικό superhero crossover που έγινε ποτέ

Θέλετε να ξέρετε τι σας περιμένει στο MCU μέσα στην επόμενη τετραετία; Δείτε τη λίστα με όλες τις ταινίες της Marvel που θα έρθουν μέχρι το 2026 πατώντας εδώ

Το Avengers: The Kang Dynasty θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2025. Μετά και την πρόσφατη καθυστέρησή του το Avengers: Secret Wars αναμένεται να βγει τη 1η Μαΐου του 2026.