Cocaine Bear: Σπάει τα ταμεία η ταινία με την ξέφρενη αρκούδα

Παίζει από την προηγούμενη Πέμπτη και στην Ελλάδα
06 Μαρτίου 2023 16:05
Cocaine Bear: Σπάει τα ταμεία η ταινία με την ξέφρενη αρκούδα

Το Cocaine Bear έφτασε πριν από λίγες ημέρες στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ έπαιζε ήδη και σε πολλά σινεμά παγκοσμίως. Όπως φαίνεται, η viral ταινία με την αρκούδα που τρώει άθελά της ναρκωτικά, τα πηγαίνει πολύ καλά στο box office, αφού μόλις μάθαμε ότι ξεπέρασε το φράγμα των 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε έσοδα.

Όπως μεταφέρει το Collider, η ταινία κέρδισε το κοινό, το οποίο φαίνεται πώς πήγε στη σκοτεινή αίθουσα για να την παρακολουθήσει και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει έσοδα των 52 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα και οι άνθρωποι της Universal Pictures φαίνονται ευχαριστημένοι με την πορεία του φιλμ. Ο Jim Orr της Universal δήλωσε τα εξής:

To Cocaine Bear είναι μια εξωφρενική κωμωδία που ανταποκρίνεται σε αυτό που υπόσχεται. Ο κόσμος ήταν έτοιμος να δει κάτι τέτοιο.

Ο David A. Gross της Franchise Entertainment Research δήλωσε ότι “οι ταινίες τρόμου που έχουν και κωμωδία μέσα τους επωφελούνται από το εξωφρενικό και αυτή η ιστορία της αρκούδας είναι «θεότρελη».

Το φιλμ βασίζεται μερικώς σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν το 1985 στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Τότε που ένας έμπορος ναρκωτικών πέταξε από το αεροπλάνο μερικά εκατοντάδες κιλά κοκαΐνης πάνω από ένα πυκνό δάσος.

Cocaine Bear Review: Αξίζει τελικά η viral ταινία με την αφηνιασμένη αρκούδα από τα ναρκωτικά;

Αξίζει τελικά η ταινία; Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό Review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του 1985 με τη συντριβή αεροσκάφους ενός διακινητή ναρκωτικών, την εξαφανισμένη κοκαΐνη και τη μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η ξέφρενη σκοτεινή κωμωδία συναντά μια παράξενη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων σε ένα δάσος της Τζόρτζια, όπου ένα αρπακτικό βάρους 500 κιλών έχει καταπιεί μια απίστευτη ποσότητα κοκαΐνης και έχει ξεκινήσει ένα ξέφρενο κυνήγι με τροφή την κοκαΐνη για να πάρει κι άλλη δόση... και αίμα.

Πρωταγωνιστούν: Ray Liotta, Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), Keri Russell (The Americans), O’Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (2019’s Charlie’s Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects), και Margo Martindale (The Americans).

Το Cocaine Bear παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες.

Tags: