Διαθέσιμα από σήμερα όλα τα John Wick στο ελληνικό Netflix

Τα τρία πρώτα Chapters έφτασαν στην υπηρεσία
01 Μαρτίου 2023 09:41
Διαθέσιμα από σήμερα όλα τα John Wick στο ελληνικό Netflix

Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα με σχετική είδηση, από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τα τρία πρώτα John Wick φιλμ στο ελληνικό Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις επικές ταινίες του Keanu Reeves μέσα από τη “συχνότητα” της streaming υπηρεσίας. Έτσι, σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει τα John Wick, John Wick: Chapter 2 και John Wick: Chapter 3, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία, μιας και μέσα στον Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα και το Chapter 4.

Η επίσημη σύνοψη του John Wick 1 αναφέρει τα εξής:

Ένας πρώην εκτελεστής αναγκάζεται από τη Ρωσική μαφία να επανέλθει στη δράση και θα είναι αδίστακτος όπως στο παρελθόν, όταν έχτιζε το μύθο του John Wick. Μία στυλιζαρισμένη ιστορία εκδίκησης κι εξιλέωσης, σε μία ιδιοφυώς κατασκευασμένη, φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

Η σύνοψη του John Wick: Chapter 2 λέει:

Αναγκασμένος να ξεπληρώσει ένα χρέος από το παρελθόν του, ο John Wick δολοφονεί έναν στόχο παρά τη θέλησή του, ενώ στη συνέχεια προδίδεται από τον σπόνσορά του.

Η πλοκή για το John Wick: Chapter 3:

Επικηρυγμένος για 14 εκατομμύρια δολάρια, ο εκτελεστής John Wick πρέπει να πολεμήσει κάθε δολοφόνο στο πέρασμά του για να βρει παλιούς συμμάχους και να πάρει τη ζωή του πίσω.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Dean Winters, Adrianne Palicki, Omer Barnea, Toby Leonard Moore, Daniel Bernhardt, Bridget Moynahan, John Leguizamo, Ian McShane, Bridget Regan, Lance Reddick, Keith Jardine, Tait Fletcher, Kazy Tauginas, Alexander Frekey, Thomas Sadoski και άλλοι.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το John Wick franchise παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.