Πολύ σύντομα θα δείτε όλα τα John Wick στο Netflix!

Και τα τρία φιλμ του franchise
08 Φεβρουαρίου 2023 10:06
Πολύ σύντομα θα δείτε όλα τα John Wick στο Netflix!

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι το John Wick με τον Keanu Reeves θα καταφθάσει πολύ σύντομα στο Netflix. Τώρα, η streaming υπηρεσία ανανέωσε τη λίστα με τα “New & Hot” και αποκάλυψε ότι δε θα έρθει μόνο η πρώτη ταινία του franchise, αλλά όλες.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Μαρτίου θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις επικές ταινίες του Keanu Reeves μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix. Έτσι, σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει τα John Wick, John Wick: Chapter 2 και John Wick: Chapter 3, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία, μιας και πολύ σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το “Chapter 4”.

Η επίσημη σύνοψη του John Wick 1 αναφέρει τα εξής:

Ένας πρώην εκτελεστής αναγκάζεται από τη Ρωσική μαφία να επανέλθει στη δράση και θα είναι αδίστακτος όπως στο παρελθόν, όταν έχτιζε το μύθο του John Wick. Μία στυλιζαρισμένη ιστορία εκδίκησης κι εξιλέωσης, σε μία ιδιοφυώς κατασκευασμένη, φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

Η σύνοψη του John Wick: Chapter 2 λέει:

Αναγκασμένος να ξεπληρώσει ένα χρέος από το παρελθόν του, ο John Wick δολοφονεί έναν στόχο παρά τη θέλησή του, ενώ στη συνέχεια προδίδεται από τον σπόνσορά του.

Η πλοκή για το John Wick: Chapter 3:

Επικηρυγμένος για 14 εκατομμύρια δολάρια, ο εκτελεστής John Wick πρέπει να πολεμήσει κάθε δολοφόνο στο πέρασμά του για να βρει παλιούς συμμάχους και να πάρει τη ζωή του πίσω.

Μια επική ταινία με τον Keanu Reeves έρχεται στο Netflix!

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Dean Winters, Adrianne Palicki, Omer Barnea, Toby Leonard Moore, Daniel Bernhardt, Bridget Moynahan, John Leguizamo, Ian McShane, Bridget Regan, Lance Reddick, Keith Jardine, Tait Fletcher, Kazy Tauginas, Alexander Frekey, Thomas Sadoski και άλλοι.

Όλα τα John Wick θα καταφθάσουν στο Netflix 1 Μαρτίου.