Έφτασε το πρώτο trailer για το remake του Πίτερ Παν από τη Disney

Ο Jude Law σε ρόλο Captain Hook - Πρεμιέρα στο Disney Plus
28 Φεβρουαρίου 2023 21:40
Έφτασε το πρώτο trailer για το remake του Πίτερ Παν από τη Disney

Η πρώτη ματιά στο remake του "Πίτερ Παν" κυκλοφόρησε από την Disney με την νέα ταινία που φέρει τον τίτλο "Peter Pan & Wendy" και δε θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά μόνο μέσω του Disney Plus. Όπως συνέβη δηλαδή με το live-action remake του Pinocchio με τον Tom Hanks. 

Στη νέα μοντέρνα βερσιόν του κλασικού παραμυθού της Disney του 1953 συναντάμε τόσο τον Πίτερ Παν όσο και τη Γουέντι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, τους οποίους υποδύονται οι Alexander Molony και Ever Anderson αντίστοιχα. Στον εμβληματικό ρόλο του κακού Κάπτεν Χουκ βρίσκουμε τον Jude Law, ο οποίος ενσαρκώνει έναν ρόλο που τελευταία φορά υποδύθηκε εξαιρετικά ο Ντάστιν Χόφμαν στην ταινία "Hook" του 1991. 

Η Χώρα του Ποτέ ζωντανεύει για πρώτη φορά σε live-action, όπως θα δείτε με εντυπωσιακά σκηνικά και το πιο αξιοσημείωτο στην παραγωγή του Peter Pan & Wendy είναι ο σκηνοθέτης.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη λοιπόν συναντάμε τον ταλαντούχο David Lowery, ο οποίος μας χάρισε το "The Green Knight" παραγωγής Α24. Το σενάριο επιμελείται ο ίδιος μαζί με τον συνεργάτη του στο Green Knight, τον Toby Halbrooks. 

Δείτε το trailer του Peter Pan & Wendy: 

Επίσης, το cast συμπληρώνει η Yara Shahidi στο ρόλο της Tinkerbell, καθώς και οι: Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk και Jim Gaffigan. 

Το Peter Pan & Wendy θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Απριλίου στο Disney Plus.