Bruce Willis: Νέα διάγνωση για την κατάσταση της υγείας του χολιγουντιανού αστέρα

Τώρα η οικογένεια του γνωρίζει πλήρως με τι έχει να κάνει
17 Φεβρουαρίου 2023 15:11
Bruce Willis: Νέα διάγνωση για την κατάσταση της υγείας του χολιγουντιανού αστέρα

Τον Μάρτιο του 2022 ο Bruce Willis ανακοίνωσε ότι βάζει πρόωρα τέλος στην καριέρα του, καθώς ο πασίγνωστος Χολιγουντιανός αστέρας διαγνώσθηκε με αφασία, μια πάθηση που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας ενός ατόμου. 

Τώρα, η οικογένειά του προχώρησε σε μια νέα ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, η οποία δεν είναι ευχάριστη. Και αυτό διότι οι γιατροί διέγνωσαν πως ο 67χρονος ηθοποιός πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, που είναι γνωστή και ως FTD ή "εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού". Πρόκειται για μια κοινή μορφή άνοιας για την οποία δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. 

Η σύζυγός του, Demi Moore, ανέβασε την εν λόγω ανακοίνωση στον λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με μια πρόσφατη φωτογραφία του Willis, ο οποίος φαίνεται να κάνει βόλτα σε μια παραλία.

Δείτε την νέα φωτογραφία: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Στην ανάρτηση η οικογένεια του Γουίλις αναφέρει: "Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Bruce. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει.

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Bruce την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του Bruce έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Bruce. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση."

Tags: