The Little Mermaid: Το νέο trailer του remake της Μικρής Γοργόνας έχει λίγο από Ursula

100 μέρες πριν την κυκλοφορία στις αίθουσες
15 Φεβρουαρίου 2023 21:36
The Little Mermaid: Το νέο trailer του remake της Μικρής Γοργόνας έχει λίγο από Ursula

Η Disney για να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της κυκλοφόρησε μια νέα ματιά σε μια από τις μεγάλες ταινίες της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το live-action remake της Μικρής Γοργόνας. Πρόκειται για την νατουραλιστική και "ζωντανή" επανακυκλοφορία της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney που κυκλοφόρησε το 1989, στα γνωστά πρότυπα του "Βασιλιά των Λιονταριών" του Jon Favreau και του "Αλαντίν" του Guy Ritchie. 

Το νέο teaser trailer του The Little Mermaid δόθηκε στη δημοσιότητα και εκτός από την Halle Bailey στο ομώνυμο ρόλο, βλέπουμε τον Πρίγκιπα Έρικ του Jonah Hauer-King, μόνο που το κερασάκι στην τούρτα είναι αλλού.

Προς το τέλος του trailer αποκαλύπτεται -έστω και φειδωλά- η πρώτη ματιά στην διάσημη κακιά της ταινίας, την Ursula που την υποδύεται η ταλαντούχα και υποψήφια για Όσκαρ, Melissa McCarthy. 

Δείτε το νέο trailer της Μικρής Γοργόνας: 

Η σύνοψη του The Little Mermaid:

"Η Μικρή Γοργόνα" είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο προκλητική, η Άριελ, λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον τολμηρό πρίγκιπα Έρικ. Ενώ οι γοργόνες απαγορεύεται να συναναστρέφονται με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κλείνει μια συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, την Ούρσουλα, η οποία της δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει τη ζωή στη στεριά, αλλά τελικά θέτει τη ζωή της - και το στέμμα του πατέρα της - σε κίνδυνο.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ Rob Marshall (Chicago, Mary Poppins Returns). Ο Alan Menken επιστρέφει για το soundtrack και τα τραγούδια της ταινίας μαζί με τον Lin-Manuel Miranda των "Moana" και "Encanto" για να γράψουν τέσσερα νέα κομμάτια για το remake του The Little Mermaid.

Στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται οι Melissa McCarthy ως Ursula, ο Javier Bardem ως Βασιλιάς Τρίτωνας, ο Jonah Hauer-King ως Πρίγκιπας Έρικ, ο Daveed Diggs δανείζει τη φωνή του στον κάβουρα Sebastian, η Awkwafina στην Scuttle και ο Jacob Tremblay στον Flounder.

Το The Little Mermaid θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου του 2023 στους κινηματογράφους.