Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που έβγαλε ο James Cameron από το Avatar: The Way of Water

Είχε βγάλει 350 εκ. από το 1ο Avatar
14 Φεβρουαρίου 2023 12:56
Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που έβγαλε ο James Cameron από το Avatar: The Way of Water

Όπως όλα δείχνουν, ο διάσημος σκηνοθέτης, James Cameron έβγαλε ένα τεράστιο ποσό από το Avatar: The Way of Water. Πιο συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση από το Forbes, που αναφέρει μεταξύ άλλων τα χρήματα που πήρε ο Cameron, μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το sequel.

Σύμφωνα λοιπόν με το Forbes, ο James Cameron έβγαλε τουλάχιστον 95 εκατομμύρια δολάρια για τη δουλειά του στο sequel, με βάση μια συμφωνία που του απέσπασε ένα μέρος των εσόδων, καθώς και διάφορα άλλα μπόνους. Το "τουλάχιστον" μπορεί να σημαίνει ότι το ποσό, κατά πάσα πιθανότητα, είναι μεγαλύτερο.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Avatar: The Way of Water είναι πλέον η 4η πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου, με έσοδα που έχουν ξεπεράσει πλέον τα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το φιλμ παίζει στους κινηματογράφους από τον περασμένο Δεκέμβριο και έχει καταφέρει να βγάλει μόνο από την Αμερική 647 εκατομμύρια δολάρια.

Επίσης, αν δεν το γνωρίζετε, ο Cameron έχει άλλες δύο επιτυχημένες -εμπορικά- στο ιστορικό του. Τον Τιτανικό που βρίσκεται στην 3η θέση στο παγκόσμιο box office, καθώς και το 1ο Avatar, το οποίο παραμένει η εμπορικότερη ταινία όλων των εποχών.

Ο James Cameron είχε βγάλει 350 εκατομμύρια δολάρια από το 1ο Avatar.