Έχουμε πολλές νέες πληροφορίες για το Insidious: Fear the Dark

Από την Rose Byrne
11 Φεβρουαρίου 2023 19:50
Έχουμε πολλές νέες πληροφορίες για το Insidious: Fear the Dark

Η ανάπτυξη του Insidious: Fear the Dark συνεχίζεται κανονικά και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Όπως μεταφέρει το Collider, ο Patrick Wilson, ο οποίος θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για πρώτη φορά.

Στο φιλμ θα δείτε και την Rose Byrne και μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο Collider είπε τα καλύτερα λόγια για τον Wilson και γενικά για το επερχόμενο φιλμ.

Ο Wilson είναι προσγειωμένος. Έχει παιδιά και οικογένεια και είναι πολύ επαγγελματίας. Το κάνει τόσο καιρό και αυτό, αλλά και ο James Wan. Συμμετείχε σε κάθε project του Wan (ο Wilson). Ήταν φυσική εξέλιξη (το να αναλάβει τη σκηνοθεσία για πρώτη φορά). Δούλεψε πάνω στο σενάριο πολύ σκληρά για αρκετό καιρό. Είχαμε την πανδημία, προφανώς, αλλά αρχίσαμε να μιλάμε για το Insidious 5 από το 2019. Δούλευε πολύ σκληρά από τότε.

Στο Insidious: Fear the Dark θα δείτε ξανά την αρχική οικογένεια που θα επεκτείνει την ιστορία της.

Ήθελε πολύ να πει την προέλευση αυτής της οικογένειας. Με το αρχικό cast και τους γνωστούς χαρακτήρες, αλλά και την επίδραση που είχε η οικογένεια αυτή. Θα εμβαθύνουμε σε κλασσικά πράγματα που προκαλούν τρόμο και σε όλα αυτά που αγαπούν οι fans. Θα τους δώσουμε αυτό που θέλουν. Οπότε ήταν πολύ ωραίο που ξανασμίγουμε με τον Ty Simpkins.

Στο φιλμ θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Patrick Wilson, Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass, Ty Simpkins και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell.

Μερικές πληροφορίες για την ταινία:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Insidious είναι το δεύτερο μεγαλύτερο franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan και τον Leigh Whannell, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο Saw του 2004.

Το αγαπητό franchise επιστρέφει με την 5η ταινία του, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2023.

Tags: