Κι όμως το Toy Story 5 έρχεται παρά το φινάλε του Toy Story 4

Επίσημη η συνέχεια του Toy Story όπως ανακοίνωσε ο CEO της Disney
09 Φεβρουαρίου 2023 13:02
Κι όμως το Toy Story 5 έρχεται παρά το φινάλε του Toy Story 4

Κι όμως με κάθε επισημότητα το Toy Story 5 είναι γεγονός και θα συνεχίσει το franchise ταινιών της Pixar παρά το σχεδόν τέλειο φινάλε που δόθηκε με το Toy Story 4 το 2019. 

Την ανακοίνωσε έκανε ο Bob Iger, CEO της Disney, που επέστρεψε στην εταιρία ύστερα από μια σύντομη συνταξιοδότηση, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου meeting με τους επενδυτές. Το μόνο που γνωρίζουμε για το 5ο κεφάλαιο των Toy Story είναι πως βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη στην Pixar

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Tim Allen που χαρίζει εδώ και δεκαετίες τη φωνή του στον Buzz Lightyear στις ταινίες Toy Story, επιβεβαίωσε την επιστροφή του. 

Με ένα λιτό tweet ο γνωστός ηθοποιός χρησιμοποίησε και την κλασική ατάκα του Buzz: "Τα λέμε σύντομα Woody, είσαι ένας μικρός, θλιβερός και παράξενος άνθρωπος και έχεις τη λύπησή μου. Πάμε τώρα για το νούμερο 5! Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα!"

Το μόνο λογικό σε αυτή την περίπτωση είναι να αναμένουμε και την επιστροφή του Tom Hanks στο ρόλο του Woody αφού αυτοί οι δύο το γνωρίζουμε όλοι πως είναι αχώριστοι. Άλλωστε και η φρασεολογία του Allen στο tweet "Τα λέμε σύντομα Woody" αφήνει να εννοηθεί πως θα γίνει η επιστροφή του Hanks. 

Να αναφέρουμε ότι ο Tim Allen δε δάνεισε τη φωνή του στο spinoff φιλμ "Lightyear" εκεί όπου τον ρόλο πήρε ο Chris Evans, υποδυόμενος μια διαφορετική, "πραγματική" βερσιόν του διάσημου αστροναύτη της Star Command. 

Για την ιστορία το πρώτο Toy Story κυκλοφόρησε το 1995, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία για την εποχή, φέρνοντας επανάσταση στο 3D animation και μέχρι σήμερα θεωρείται ως ένα από τα αριστουργήματα του είδους. Το sequel με τίτλο Toy Story 2 κυκλοφόρησε το 1999, ακολούθησε το Toy Story 3 το 2010, που φαινομενικά θα έκλεινε την ιστορία των Woody και Buzz. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και 9 χρόνια μετά το 2019 κυκλοφόρησε το Toy Story 4, το οποίο επίσης φάνηκε να δίνει ένα οριστικό κλείσιμο στην ιστορία. 

Μαζί με την ανακοίνωση του Toy Story 5 μάθαμε ότι έρχονται επίσημα και τα Frozen 3 και Zootopia 2 δια χειρός Walt Disney Animation