Τί συμβαίνει με το sequel του Pokémon: Detective Pikachu;

Βρίσκεται ακόμα στα σκαριά
03 Φεβρουαρίου 2023 18:04
Τί συμβαίνει με το sequel του Pokémon: Detective Pikachu;

Το Pokémon: Detective Pikachu κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2019 και σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία με 433 εκατομμύρια στο box office. Παρόλο που γνωρίζουμε ότι το sequel βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό, κάποιες φήμες έλεγαν ότι ακυρώθηκε. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το φιλμ.

Όπως μεταφέρει το Polygon, ένας εκπρόσωπος της Legendary Entertainment έστειλε μια επιστολή λέγοντας ότι το sequel του Detective Pikachu βρίσκεται κανονικά στα σκαριά, παρά τις ατελείωτες φήμες ότι έχει ακυρωθεί. Ωστόσο, δεν είπε ποιοι εμπλέκονται σε αυτό το project.

Το Polygon προσέγγισε και την The Pokemon Company για να σχολιάσει, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι οι αρχικοί σεναριογράφοι, Benji Samit και Dan Hernandez δεν εμπλέκονται -τουλάχιστον ακόμα- σε αυτό το project.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής τους για το καινούργιο σόου του Hulu, Koala Man, οι σεναριογράφοι του Detective Pikachu ισχυρίστηκαν ότι οι συζητήσεις για το sequel είναι ακόμα στο τραπέζι, αλλά είναι περίπλοκες και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τα δικαιώματα του franchise.

Η σύνοψη της πρώτης ταινίας έλεγε τα εξής:

O ατσίδας ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον 21χρονο γιο του Τιμ να ανακαλύψει τι συνέβη. Στην έρευνα τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, αξιαγάπητος σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, καθώς ο Τιμ είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να μιλάει με τον Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιπλώσουν το μυστήριο.

Ψάχνουν για ίχνη κάτω από τα νέον φώτα των δρόμων της Ράιμ Σιτι - μιας σύγχρονης μητρόπολης όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν δίπλα-δίπλα και συναντούν μία σειρά από χαρακτήρες Πόκεμον. Σταδιακά ξεδιπλώνεται μία συγκλονιστική πλοκή, καθώς απειλείται η ειρηνική συνύπαρξη των Πόκεμον με τους ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο το σύμπαν τους.

Τον Pikatchu υποδυόταν ο Ryan Reynolds του Deadpool.