Μια δραματική ταινία με τους Jake Gyllenhaal και Tobey Maguire έρχεται στο Netflix

Παίζει και η Natalie Portman
20 Ιανουαρίου 2023 14:19
Μια δραματική ταινία με τους Jake Gyllenhaal και Tobey Maguire έρχεται στο Netflix

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει τον κατάλογό του με παλιές ταινίες και αυτή τη φορά αποκάλυψε ότι θα φέρει το “Brothers” του 2009. Το επιτυχημένο φιλμ του Jim Sheridan (In the Name of the Father) θα έρθει στην υπηρεσία τον Φεβρουάριο και είναι η κατάλληλη στιγμή να το δείτε αν δεν το παρακολουθήσατε ότι κυκλοφόρησε.

Με πρωταγωνιστή εδώ τον Jake Gyllenhaal ως Tommy Cahill και τον Tobey Maguire ως Capt. Sam Cahill, η δραματική ταινία θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία δύο αδερφών που έρχονται σε σύγκρουση για τα μάτια μιας γυναίκας που την υποδύεται η Natalie Portman.

Η σύνοψη του Brothers:

Ο λοχαγός Σαμ Κέιχιλ που θεωρούνταν νεκρός επιστρέφει από μια στρατιωτική αποστολή και παθαίνει εμμονή με την ιδέα ότι η γυναίκα του και ο αδελφός του έχουν σχέση.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ είχε αναλάβει ο Jim Sheridan, ενώ το σενάριο οι David Benioff, Susanne Bier και Anders Thomas Jensen. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Sam Shepard, Mare Winningham, Bailee Madison, Taylor Geare, Patrick John Flueger, Clifton Collins Jr., Carey Mulligan, Omid Abtahi, Navid Negahban, Ethan Suplee, Arron Shiver, Ray Prewitt, Rebekah Wiggins, Carrie Fleming, Jenny Wade και άλλοι.

Το Brothers θα φτάσει στο ελληνικό Netflix την 1η Φεβρουαρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer της ταινίας.