Rainbow Six: Ο σκηνοθέτης του John Wick θα αναλάβει την ταινία με τον Michael B. Jordan

Σε μια παραγωγή της Paramount
18 Ιανουαρίου 2023 15:10
Rainbow Six: Ο σκηνοθέτης του John Wick θα αναλάβει την ταινία με τον Michael B. Jordan

Το THR, έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ και αναφέρει ότι ο Chad Stahelski θα σκηνοθετήσει την Rainbow Six ταινία της Paramount Pictures με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan του CREED.

Σε περίπτωση που σας θυμίζει κάτι το όνομα “Stahelski” είναι επειδή έχει σκηνοθετήσει τα John Wick με τον Keanu Reeves, και πλέον ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει και το Rainbow Six που θα είναι εμπνευσμένο από τo βιβλίο του Tom Clancy.

Από την άλλη, ο Jordan εκτός από πρωταγωνιστικό ρόλο, θα βρίσκεται και στην παραγωγή της ταινίας μαζί με την Elizabeth Raposo και τους Akiva Goldsman και Greg Lessans της Weed Road Pictures.

Προς το παρόν οι πληροφορίες για την πλοκή είναι ελάχιστες, αλλά ο Jordan θα υποδυθεί έναν πράκτορα της CIA ονόματι John Clark, έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στο σύμπαν του Tom Clancy, που τον είδαμε άλλωστε τον Απρίλιο του 2021 και στο Without Remorse της Amazon.

Without Remorse: O Michael B. Jordan είναι μια φονική ανθρώπινη μηχανή στο νέο trailer

Στο Without Remorse είδαμε:

Στην blockbuster ταινία δράσης που σκηνοθετεί ο Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado) βλέπουμε έναν ακόμη ήρωα των μιλιταριστικών βιβλίων του Tom Clancy να παίρνει σάρκα και οστά, αυτόν του John Kelly (στα βιβλία γνωστός ως John Clark).

Ο πιο αποτελεσματικός πράκτορας των ΗΠΑ αναλαμβάνει δράση να ξεδιαλύνει την υπόθεση, όμως πέφτει σε μια μεγαλύτερη παγίδα και μια συνομωσία που μπορεί να πυροδοτήσει ιμα ένοπλη σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

Η Paramount θέλει να κυκλοφορήσει το Rainbow Six στους κινηματογράφους, αλλά αυτό δεν έχει κλειδώσει ακόμα. Τέλος, δεν έγινε γνωστό ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα βρίσκονται σε αυτή την ταινία. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.