Κλείσιμο ματιού στο Avengers 5 κάνει η νέα αφίσα του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Η δυναστεία του Kang είναι προ των πυλών!
09 Ιανουαρίου 2023 23:59
Κλείσιμο ματιού στο Avengers 5 κάνει η νέα αφίσα του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Η δυναστεία του Kang the Conqueror είναι προ των πυλών! Με ένα tease για το τι έπεται στο Phase 6 του MCU έρχεται η νέα -ομολογουμένως πανέμορφη- αφίσα του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Και αυτό διότι ο μεγάλος κακός της ταινίας, ο Kang του Jonathan Majors θα είναι και ο νέος -επιπέδου Thanos- κακός του Multiverse Saga, τον οποίο γνωρίσαμε έναν variant του στο φινάλε της σειράς "Loki" αλλά στο επερχόμενο Ant-Man 3 θα τον δούμε σε μεγαλύτερη κλίμακα, καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με όλη την οικογένεια των Langs. 

Η Marvel Studios δημοσίευσε τη νέα αφίσα του Ant-Man and the Wasp: Quantumania και κλείνει το μάτι για την έλευση του Kang, με μια λεζάντα όλο νόημα για το Avengers 5 ή αλλιώς γνωστό επίσημα ως "Avengers: The Kang Dynasty", η οποία γράφει "Γίνετε μάρτυρες της αρχής μιας Νέας Δυναστείας".

Δείτε τη νέα αφίσα του Ant-Man and the Wasp Quantumania: 

Σε μερικές ώρες μάλιστα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το νέο trailer της ταινίας, όπως ενημέρωσε η Marvel Studios μέσα από το Twitter: 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Peyton Reed μίλησε πρόσφατα στο EW, για το πώς το Ant-Man 3 συνδέεται με το Avengers: The Kang Dynasty, μιας και το σενάριο γράφει το ίδιο πρόσωπο, ο Jeff Loveness: "Νομίζω ότι έχει βαθύ αντίκτυπο στο MCU. Ο Jeff Loveness, ο οποίος έγραψε αυτή την ταινία, γράφει και το "The Kang Dynasty", οπότε έχει γίνει πολλή συζήτηση για τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η εμφάνιση του Kang The Conqueror. Υπάρχουν μεγάλα σχέδια που ετοιμάζονται".

Λίγα λόγια για το Ant-Man 3

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray και ο Jonathan Majors ως Kang. 

H επίσημη σύνοψη του "Quantumania" έχει ως εξής: 

Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, μετά την πρώτη ταινία της "Ant-Man" τριλογίας.

Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των ταινιών και σειρών της Marvel για το Phase 5 θα το βρείτε εδώ

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα βγει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου του 2023.