Hugh Jackman: Απαντά αν πήρε ποτέ αναβολικά για να γίνει Wolverine

Ο 54χρονος αστέρας απάντησε μια και καλή στο πώς διατηρεί τη φόρμα του
09 Ιανουαρίου 2023 23:51
Hugh Jackman: Απαντά αν πήρε ποτέ αναβολικά για να γίνει Wolverine

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως για να μετατραπεί σε Wolverine ο Hugh Jackman περνάει μέσα από μια επίπονη και σκληρή διαδικασία, που περιλαμβάνει συγκεκριμένη δίαιτα και εντατικές προπονήσεις.

Τώρα που θα επιστρέψει ως Wolverine -κι ας είναι 54 ετών- θα ακολουθήσει μια παρόμοια συνταγή ενόψει των γυρισμάτων του Deadpool 3

Ο Χιου Τζάκμαν μίλησε για την χαρακτηριστική γράμμωση και φυσική κατάσταση που απαιτεί ο ρόλος του Wolverine, σε εκπομπή του CNN και αναφέρθηκε κιόλας στο εάν πήρε ποτέ αναβολικά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. 

Επιβεβαίωσε πως ποτέ δεν πήρε αναβολικά ή στεροειδή για να...τουμπανιάσει για τον ρόλο του Wolverine, λέγοντας πρακτικά ότι το κατόρθωμα αυτό έγινε χάρη στο ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής και δίαιτας που ακολουθεί. 

Χαρακτηριστικά η απάντηση που έδωσε: 

Όχι, αγαπώ τη δουλειά μου. Και αγαπώ τον Wolverine... Πρέπει να προσέχω τι λέω εδώ, αλλά μου είχαν πει ανεπίσημα ποιες είναι οι παρενέργειες αυτού. Και είπα, "Δεν μου αρέσει και τόσο πολύ". Οπότε όχι, το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο. Και σας λέω, έχω φάει περισσότερα κοτόπουλα - λυπάμαι πολύ για όλους τους χορτοφάγους και τους χορτοφάγους και για τα κοτόπουλα του κόσμου. Κυριολεκτικά το κάρμα δεν είναι καλό για μένα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε κιόλας για το εντατικό και σκληρό πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθήσει τους επόμενους 6 μήνες για να μπει σε φόρμα ενόψει των γυρισμάτων του Deadpool 3. 

Στο Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds θα δούμε τον Hugh Jackman να κάνει τη μεγαλειώδη επιστροφή του στο ρόλο του Wolverine για τελευταία φορά, εντός του MCU. Σε πρόσφατη εμφάνισή του ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία.  

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.