Glass Onion: Knives Out 2 - H Kate Hudson παραδέχτηκε ότι έκλεψε κάτι από το πλατό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας το αποκάλυψε σε...ανιχνευτή ψεύδους
30 Δεκεμβρίου 2022 17:03
Glass Onion: Knives Out 2 - H Kate Hudson παραδέχτηκε ότι έκλεψε κάτι από το πλατό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery ή Knives Out 2 όπως το γνωρίζουν οι περισσότεροι κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό στο Netflix και οι αστέρες του έχουν δώσει πολλές συνεντεύξεις με αρκετά ευτράπελα και αποκαλύψεις. 

Σε μια από αυτές τις συνεντεύξεις η Kate Hudson και η Janelle Monae κάνουν το τεστ αλήθειας  για χάρη του Vanity Fair. Εκεί πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις όντας συνδεδεμένοι στον "πολυγράφο". Σε μια από τις ερωτήσεις η Kate Hudson παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα χωρίς να το αντιληφθεί το τεστ και αποκάλυψε ότι έκλεψε, πράγματι, κάτι από το πλατό της ταινίας. 

'Έκλεψα από το πλατό του Galss Onion. Έκλεψα τα κοσμήματα του χαρακτήρα μου. Ακούστε όμως τα έκλεψα και μετά πήρα την άδεια για αυτά." είπε στην κάμερα η Hudson. 

Δείτε το βίντεο με το τεστ της αλήθειας: 

Την ίδια ώρα το Glass Onion: Στα Μαχαίρια δεν έχει κατέβει από το Νο.1 των trending ταινιών του ελληνικού καταλόγου του Netflix. 

Βασικές πληροφορίες για το Knives Out 2

Η σύνοψη της ταινίας: Ο παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πηγαίνει στην Ελλάδα για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο που αφορά έναν δισεκατομμυριούχο και την ετερόκλητη ομάδα φίλων του. 

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Θα συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith αλλά σε άγνωστους μέχρι στιγμή ρόλους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του Knives Out franchise (Το Glass Onion και το Knives Out 3) σε ένα mega-deal ύψους $450 εκατομμυρίων.

Τις εντυπώσεις μας από το Glass Onion: A Knives Out Mystery, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το "Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2" είναι διαθέσιμο στο Netflix.