Trailer και ημερομηνία για το πρώτο ζωντανό stand-up του Netflix με τον Chris Rock

Θα γράψει ιστορία ο θρυλικός κωμικός
26 Δεκεμβρίου 2022 14:16
Trailer και ημερομηνία για το πρώτο ζωντανό stand-up του Netflix με τον Chris Rock

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το Netflix θέλει να φέρει ζωντανό (live) περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και η αρχή θα γίνει με τον κωμικό Chris Rock. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν το live special του Rock, το οποίο θα καταφθάσει στις οθόνες σας πολύ σύντομα.

Chris Rock: Selective Outrage είναι η επίσημη ονομασία του stand-up του και θα παίξει παγκοσμίως στις 4 Μαρτίου του 2023 στις 5:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος. Μάλιστα, το Netflix δημοσίευσε και ένα βίντεο με τον Rock να μιλάει γι’ αυτό το project, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και η πρώτη επίσημη αφίσα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η λεζάντα του βίντεο γραφεί τα εξής:

Δείτε τον Chris Rock όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Ζωντανά στο Netflix. Χωρίς μοντάζ, χωρίς κοψίματα. Το Chris Rock: Selective Outrage θα παίξει παγκοσμίως ζωντανά στις 4 Μαρτίου.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες γι’ αυτό το σπέσιαλ, ωστόσο, το Netflix είχε δηλώσει να ετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί ο Chris Rock πρόκειται να γράψει ιστορία, μιας και θα είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που θα παίξει ζωντανά για την πλατφόρμα.

Το Selective Outrage θα είναι η 2η δουλειά του Rock σε συνεργασία με την υπηρεσία, μετά το Chris Rock: Tamborine που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018.

Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.