Scream 6: Το πρώτο trailer σπέρνει πανικό με την Jenna Ortega του “Wednesday“

Ο Ghostface επιστρέφει για να στοιχειώσει τη Νέα Υόρκη
14 Δεκεμβρίου 2022 18:21
Scream 6: Το πρώτο trailer σπέρνει πανικό με την Jenna Ortega του “Wednesday“

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του Scream 6, που αναμφίβολα είναι μια από τις πιο αναμενόμενες horror ταινίες του 2023.

Στην πρώτη φειδωλή αλλά άκρως ιντριγκαδόρικη ματιά, οι τέσσερις επιζώντες του Woodsboro από την προηγούμενη ταινία κάνουν μια νέα αρχή στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσουν εκ νέου τις ζωές τους, κουβαλώντας τα τραύματα του παρελθόντος. 

Όμως ο Ghostface με κάποιον τρόπο επιστρέφει και καραδοκεί πλέον στη Νέα Υόρκη για να τους μετατρέψει ξανά τη ζωή σε κόλαση. Στο teaser φαίνονται οι τέσσερις επιζώνες, όπου λόγω του Halloween όλοι είναι ντυμένοι με διάφορες στολές και κάποιοι εξ αυτών φορούν στολές του Ghsotface προκαλώντας σε όλους ένα άβολο αίσθημα. Ένας από αυτούς όμως βγάζει ένα πιο...απειλητικό vibe όπως θα δείτε παρακάτω. 

Δείτε το trailer του SCREAM VI: 

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick. Επίσης κυκλοφόρησε μέσα από τον EW μια νέα φωτογραφία που απεικονίζει τον Ghostface με μια ταλαιπωρημένη μάσκα, που για πρώτη φορά βλέπουμε στη σειρά ταινιών Scream. Δείτε τη παρακάτω: 

Θα λείπει όμως ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise από την 6η ταινία. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που λέει ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου 2023.