Ο “Γάτος Σπιρουνάτος” δοκιμάζει καυτερό κοτόπουλο στο σόου “Hot Ones” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures ξεκίνησε την προώθηση της ταινίας
13 Δεκεμβρίου 2022 10:09
Ο “Γάτος Σπιρουνάτος” δοκιμάζει καυτερό κοτόπουλο στο σόου “Hot Ones” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γάτος Σπιρουνάτος πρόκειται να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ολοκαίνουργια ταινία Puss In Boots: The Last Wish, η οποία υπόσχεται μια τρελή περιπέτεια στο σύμπαν του Shrek. Η προώθηση του φιλμ έχει ξεκινήσει ήδη και η Universal Pictures το πήγε σε άλλο επίπεδο, μιας και ο αγαπητός γατούλης δοκιμάζει καυτερό κοτόπουλο στη δημοφιλή εκπομπή “Hot Ones”.

Ο “Puss” ετοιμάζεται για ένα νέο και επικό ταξίδι με πολλά ευτράπελα και γεμάτος όρεξη και αυτό φαίνεται και από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Ο γνωστός παρουσιαστής, Sean Evans, είχε καλεσμένο τον γάτο και μίλησαν για διάφορα θέματα, ενώ παράλληλα δοκίμαζαν κοτόπουλο με διάφορες καυτερές σάλτσες.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή-ευχάριστη συνέντευξη με τον πρωταγωνιστή της ταινίας με το ιδιαίτερο χιούμορ του γάτου να κλέβει την παράσταση.

Η επίσημη περίληψη του Puss In Boots: The Last Wish αναφέρει τα εξής:

Για πρώτη φορά μετά από παραπάνω από μια δεκαετία, η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις.

Ο Σπιρουνάτος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του οδηγεί τον Γάτο στην σπουδαιότερη περιπέτεια του. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του.

Η ταινία πλαισιώνεται από ένα πολύ μεγάλο cast με τον Antonio Banderas να δανείζει τη φωνή του στον “Puss”, ενώ μεταξύ άλλων παίζουν και οι Salma Hayek, Florence Pugh, Olivia Colman, Wagner Moura, Ray Winstone, John Mulaney, Da’Vine Joy Randolph, Anthony Mendez και Samson Kayo. Τη σκηνοθεσία του νέου φιλμ έχει αναλάβει ο Joel Crawford.

Το  Puss In Boots: The Last Wish θα παίξει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα.