Indiana Jones 5: Στοπ στα trolls από τον σκηνοθέτη για τη διαδοχή του Harrison Ford

O James Mangold έδωσε απάντηση σε όσους διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες
06 Δεκεμβρίου 2022 12:15
Indiana Jones 5: Στοπ στα trolls από τον σκηνοθέτη για τη διαδοχή του Harrison Ford

Εδώ και μήνες έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν τη Phoebe Waller-Bridge ως τη διάδοχο του Indiana Jones του Harrison Ford στα ηνία του διάσημου franchise μετά το Indiana Jones 5

Οι φήμες αυτές πήραν φωτιά ύστερα και από το πρώτο άκρως εντυπωσιακό trailer του "Indiana Jones and the Dial of Destiny", μόνο που χρειάστηκε η παρέμβαση του σκηνοθέτη, James Mangold, για να κατευνάσουν τα πνεύματα και οι ψευδείς πληροφορίες. 

Όπως ο ίδιος ανέφερε μέσα από το Twitter του, αποκάλεσε "μαλ******α τρολ" όλους όσους διαδίδουν τέτοιες ψευδείς πληροφορίες για την πλοκή της ταινίας του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: 

" Άλλη μια φορά. Κανείς δεν "αναλαμβάνει" ή δεν αντικαθιστά τον Indy ή δεν φοράει το καπέλο του, ούτε "σβήνεται" μέσω κάποιας άλλης επινόησης. Και ποτέ δεν έγινε, ούτε σε κανένα μοντάζ ούτε σε κανένα σενάριο - αλλά τα τρολ θα τρολάρουν - έτσι παίρνουν τα κλικ τους".

Και συνέχισε λέγοντας: Και σας παρακαλώ, μην με εξαντλείτε το να επισημαίνετε ότι μια στο τόσο ένα τρολ έχει "δίκιο". Ακόμα και ένας τυφλός σκίουρος βρίσκει ένα καρύδι που και που. Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να κοιτάξει φωτογραφίες από τα γυρίσματα και συνεντεύξεις και παίρνει αρκετές πληροφορίες για να κάνει τρελές εικασίες για την πλοκή μιας ταινίας".

"Η διαφορά ανάμεσα στους μαλάκες που τρολάρουν και όλους τους άλλους είναι ότι προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από τα συναισθήματά σας για άλλες ταινίες και την πολιτική του πολιτισμικού πολέμου. Πιέζουν αμφιλεγόμενες εικασίες ως προερχόμενες από 'πηγές' για να αυξήσουν τα κλικ. Αφήστε το".

 

Όσον αφορά το Indiana Jones 5:

Όσον αφορά την πλοκή, ο Indy θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ναζί σε μια μεταπολεμική περίοδο και συγκεκριμένα το 1969, εκεί όπου η διαστημική κούρσα βρίσκεται στο ζενίθ της.

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), αντικαθιστώντας τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που για πρώτη φορά θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού στο franchise.

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου 2023.