Avatar 2: O The Weeknd ανέβασε μυστηριώδες βίντεο προκαλώντας ερωτηματικά

Θα τραγουδήσει για τη νέα ταινία του James Cameron ή κρύβει κάτι άλλο;
04 Δεκεμβρίου 2022 20:54
Avatar 2: O The Weeknd ανέβασε μυστηριώδες βίντεο προκαλώντας ερωτηματικά

Ο διάσημος τραγουδιστής “The Weeknd” ή αλλιώς Abel Makkonen Tesfaye ανέβασε ένα μυστηριώδες βίντεο πριν από λίγο που έχει σχέση με το Avatar: The Way of Water και «γέννησε» πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα Social Media του δημοσίευσε ένα πολύ μικρό teaser με το λογότυπο του Avatar 2, ενώ συνοδευόταν από μια μουσική. Σε αυτό το σύντομο κλιπ ακούγεται μία χορωδία με κάποια τύμπανα που θυμίζει ελάχιστα το score του James Horner από την πρώτη ταινία, ενώ στη λεζάντα του έγραφε απλώς την ημερομηνία της πρεμιέρας για την Αμερική.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει σαφές αν ο The Weeknd θα τραγουδήσει για τη νέα ταινία του James Cameron ή ετοιμάζει κάτι άλλο. Το Variety, ωστόσο, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την Disney, αλλά και τους εκπροσώπους του τραγουδιστή, αλλά δεν σχολίασαν τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οτιδήποτε κι αν ετοιμάζουν θα το μάθουμε σε λίγες μέρες από τώρα.

Λίγα λόγια για το Avatar 2

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το AvatarThe Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2022.