Ο πρωταγωνιστής του Stranger Things παίζει σε μία ιδιαίτερη ταινία που αξίζει την προσοχή σας (TRAILER)

Τον Ιανουάριο στους κινηματογράφους
02 Δεκεμβρίου 2022 15:15
Ο πρωταγωνιστής του Stranger Things παίζει σε μία ιδιαίτερη ταινία που αξίζει την προσοχή σας (TRAILER)

Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια από τότε που είχαμε μάθει για τη συνεργασία του Finn Wolfhard και της Julianne Moore στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για ένα φιλμ που έχει αναλάβει η A24 και επιτέλους έχουμε την πρώτη ματιά μέσα από το επίσημο trailer.

Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο βίντεο από την ταινία When You Finish Saving the World, η οποία έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις αίθουσες τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για μία δραματική ταινία που επικεντρώνεται στην τεταμένη σχέση μεταξύ μιας μητέρας ονόματι Evelyn και του έφηβου γιου της Ziggy, που ζουν δύο εντελώς ξεχωριστές ζωές. Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο πρωταγωνιστής του Stranger Things φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για οτιδήποτε γίνεται εκεί έξω και το μόνο που τον νοιάζει είναι να κάνει livestreaming τη μουσική τους.

Η μουσική μάλιστα παίζει σημαντικό ρόλο σε όλη την ταινία, μιας και η Evelyn της Moore διακόπτει διαρκώς τη ζωντανή μετάδοση του γιου της και δεν έχει ιδέα για το πόσο καλός είναι σε αυτό που κάνει. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός Jesse Eisenberg.

Το When You Finish Saving the World της A24 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Ιανουαρίου 2023.