Hugh Jackman: Τον φαντάζεστε ως James Bond αντί για Wolverine;

O 54χρονος αστέρας αποκάλυψε τι συνέβη πριν από πολλά χρόνια
26 Νοεμβρίου 2022 13:30
Hugh Jackman: Τον φαντάζεστε ως James Bond αντί για Wolverine;

Ο Hugh Jackman αναμφίβολα μπήκε στα σπίτια όλου του κόσμου χάρη στο ρόλο του Wolverine στις αρχές της χιλιετίας και η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη που οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο IndieWire, ο Hugh Jackman αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από μια τεράστια πρόταση που του έγινε, για την οποία άλλοι ηθοποιοί θα...σκότωναν. Συγκεκριμένα, του πρότειναν το ρόλο του James Bond, αμέσως μετά το τέλος της θητείας του Pierce Brosnan, πιθανότατα για να παίξει στο "Casino Royale" που τότε ήταν στα σκαριά. 

"Έριξα μια ματιά στο σενάριο και λέω 'εάν κάνω αυτό και τον Wolverine τότε δε θα έχω χρόνο να κάνω κάτι άλλο. Σίγουρα βρίσκω πιο ενδιαφέρον το να παίζω ρόλους που κινούνται εκτός των συμβατικών γραμμών τους. 

Πράγματι, ένας από τους επικρατέστερους για να παίξει τον 007 ήταν ο Jackman, πριν φυσικά καταλήξουν στον Daniel Craig, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ένας από τους καλύτερους που τον υποδύθηκαν. 

Αυτόν τον καιρό στους κινηματογράφους του εξωτερικού προβάλλεται το The Son όπου παίζει ο Hugh Jackman τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του οσκαρικού Florian Zeller, που μας χάρισε το "The Father" και πάει επίσης καρφί για τα Oscars. 

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024