The Son: Ο σκηνοθέτης του "The Father" επιστρέφει με τους Hugh Jackman, Anthony Hopkins και Laura Dern (BINTEO)

Ο Florian Zeller επιστρατεύει έναν οσκαρικό θίασο για τη νέα του ταινία
30 Αυγούστου 2022 21:47
The Son: Ο σκηνοθέτης του "The Father" επιστρέφει με τους Hugh Jackman, Anthony Hopkins και Laura Dern (BINTEO)

Η Sony Pictures Classic κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "The Son" της νέας ταινίας του Florian Zeller, σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ, "The Father".

Σε αυτό όχι μόνο παίζει ξανά ο Anthony Hopkins, μετά το The Father που του χάρισε το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας του, αλλά και ένας οσκαρικός θίασος που περιλαμβάνει τους Hugh Jackman, Laura Dern και Vanessa Kirby. Το σενάριο υπογράφει o Florian Zeller με τον Christopher Hampton. 

Δείτε το trailer του The Son: 

Η σύνοψη του The Son έχει ως εξής: 

Το THE SON είναι μια δραματική ταινία που ακολουθεί μια οικογένεια που παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια της, έπειτα από μια οριακή διάλυσή της. Επικεντρώνεται στον Peter (Jackman), του οποίου η ταραχώδης ζωή με το βρέφος του και τη νέα του σύντροφο Emma (Kirby) ανατρέπεται όταν η πρώην σύζυγός του Kate (Dern) εμφανίζεται με τον γιο τους Nicholas (McGrath), ο οποίος είναι πλέον έφηβος. Ο νεαρός λείπει εδώ και μήνες από το σχολείο και είναι προβληματισμένος, απόμακρος και θυμωμένος. Ο Πίτερ προσπαθεί να φροντίσει τον Νίκολας, όπως θα ήθελε να τον φροντίζει ο δικός του πατέρας. Ενώ παλεύει με τη δουλειά, τον καινούργιο γιο του και της Μπεθ και την προσφορά της θέσης των ονείρων του στην Ουάσιγκτον, χάνει από τα μάτια του πώς να κρατήσει τον γιο του Νίκολας στο παρόν.

Το The Son θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 7 Σεπτεμβρίου και τον Νοέμβριο θα βγει στις αίθουσες.