Σε Βλέπω 10: Έχουμε τις πρώτες εικόνες με τον Jigsaw!

Η 2η εβδομάδα των γυρισμάτων κυλάει ομαλά
22 Νοεμβρίου 2022 11:58
Σε Βλέπω 10: Έχουμε τις πρώτες εικόνες με τον Jigsaw!

Το Σε Βλέπω (Saw) θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας μέσα στο 2023 και πρόσφατα μάθαμε ότι ο θρυλικός Tobin Bell θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον φρικιαστικό Jigsaw. Το SAW X (Σε Βλέπω 10) -όπως θα ονομάζεται το φιλμ- βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη διαδικασία των γυρισμάτων και πλέον έχουμε τις πρώτες εικόνες.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή κυλάει ομαλά η 2η εβδομάδα των γυρισμάτων και ο λογαριασμός “Sawspace” του Twitter ανέβασε δύο εικόνες. Στη μία εικόνα βλέπουμε τον Tobin Bell να κάθεται σε ένα παγκάκι σε ένα πάρκο και να μιλάει σε ένα παιδί, ενώ από μπροστά του φαίνεται και το συνεργείο με τις κάμερες να ρολάρουν. Στη 2η φωτογραφία παίρνουμε και μια άλλη ματιά από τους κάμεραμαν να τραβούν κάποια πλάνα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον Jigsaw του Tobin Bell:

Προφανώς, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό με ποιον τρόπο θα επιστρέψει ο Jigsaw στο franchise και αυτό θα το μάθουμε σίγουρα σε κάποιο επερχόμενο trailer ή όταν κυκλοφορήσει η επίσημη πλοκή της ταινίας.

Για όσους δε γνωρίζουν ο John Kramer aka Jigsaw είναι η καρδιά των "Σε Βλέπω", καθώς είναι ο serial killer πίσω από τις δημιουργικές παγίδες που πέφτουν τα θύματά του. Σύμφωνα με την πλοκή ήταν ένα πρώην πολιτικός μηχανικός που ξεπέρασε τον καρκίνο και έκτοτε επέλεξε να τεστάρει τη θέληση των άλλων για ζωή μέσω μιας σειράς αρρωστημένων και θανατηφόρων παιχνιδιών, ως ένα τρόπο για να διαβεβαιώσει της δικής του θέλησης.

Ήταν στόχος, άλλωστε, των δύο εταιριών παραγωγής να φέρουν όλα όσα αγάπησαν οι fans των Saw από τις προηγούμενες ταινίες, αλλά με νέες ευφάνταστες παγίδες και ένα φρέσκο μυστήριο για να λυθεί.

Ο Kevin Greuter θα σκηνοθετήσει το 10o φιλμ των Saw, όντας ένας βετεράνος του franchise καθώς σκηνοθέτησε τα Saw VI και Saw: The Final Chapter, ενώ είχε μοντάρει όλα τα Saw από το πρώτο μέχρι το Saw V, αλλά και το πρόσφατο "Jigsaw".

Το SAW X αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου του 2023.

Tags: