Διαρροή: Αυτό είναι μάλλον το χειριστήριο της Google κονσόλας

Νέα στοιχεία στην επιφάνεια πριν την επίσημη παρουσίαση
11 Μαρτίου 2019 13:16
Διαρροή: Αυτό είναι μάλλον το χειριστήριο της Google κονσόλας

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Google θα παρευρεθεί στην Game Developers Conference 2019 με μια μυστηριώδης παρουσίαση που θα λάβει χώρα στις 19 Μαρτίου. Εκεί η εταιρία αναμένεται να αποκαλύψει πλήρως την επερχόμενη game streaming υπηρεσία της, καθώς και τη δική της gaming κονσόλα.

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση ξεκίνησαν και οι διαρροές. Συγκεκριμένα, παρατηρητικοί χρήστες ανακάλυψαν μια πατέντα της Google για ένα notification σύστημα του χειριστηρίου της κονσόλας που θα ενημερώνει τους παίκτες όταν λαμβάνουν κάποια ειδοποίηση, όπως για παράδειγμα ένα μήνυμα. Η πατέντα καταχωρήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι τον Οκτώβριο και το αξιοσημείωτο είναι πως περιλαμβάνει και ένα σκίτσο του χειριστηρίου.

Η εικόνα ακολουθεί παρακάτω.

Φυσικά, δεν άργησαν να έρθουν και τα πρώτα renders από την κοινότητα που προσφέρουν μια καλύτερη ματιά στην πιθανή εμφάνιση του χειριστηρίου της κονσόλας της Google.

Φυσικά, η ίδια η εταιρία δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά οι φήμες και οι εικασίες οργιάζουν. Τα πάντα θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.