Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Bloodborne: Ο Father Gascoigne ήταν αρχικά NPC

Ανακαλύφθηκε νέο κομμένο περιεχόμενο

Στράτος Χατζηνικολάου
Στράτος Χατζηνικολάου

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Bloodborne: Ο Father Gascoigne ήταν αρχικά NPC

Το Bloodborne κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Playstation 4 τον Μάρτιο του 2015 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Ο YouTuber Lance McDonald πολλές φορές στο παρελθόν έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας κομμένο υλικό από παιχνίδια της FromSoftware. Έτσι και τώρα ανακάλυψε νέο κομμένο υλικό που υπήρχε στην αρχική έκδοση του Bloodborne.

Όσοι έχετε ασχοληθεί με τον τίτλο θα θυμάστε σίγουρα ένα από τα αρχικά boss, τον Father Gascoigne, τον οποίο αντιμετωπίζετε σε ένα νεκροταφείο. O Lance, λοιπόν, έψαξε στην Alpha έκδοση του παιχνιδιού και ανακάλυψε πως ο Gascoigne αρχικά ήταν συνοδευτικός NPC όπου πρώτη φορά τον συναντάμε στο Great Bridge λέγοντας “…well well, a hunter is it?” και μας βοηθάει σκοτώνοντας εχθρούς, ενώ από εκεί και πέρα μένει μαζί μας χωρίς να γνωρίζουμε για πόσο.

Advertisement

Φαίνεται πως η FromSoftware άλλαξε αρκετά τον Father Gascoigne στην τελική έκδοση του παιχνιδιού και από NPC τον μετέτρεψε σε boss fight.

Αρκετά όμως με τα λόγια, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες από τον player παρακάτω:

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.