Ο Ed Sheeran τραγουδάει για τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περιπέτειά σας στην Paldea ξεκινάει σύντομα
09 Νοεμβρίου 2022 09:45
Ο Ed Sheeran τραγουδάει για τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς με τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet και γι’ αυτό, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer. Προετοιμαστείτε για μία τεράστια περιπέτεια στον ανοιχτό κόσμο της Paldea, στον οποίο καλείστε να εξερευνήσετε κάθε σπιθαμή, να πιάσετε νέα Pokémon και να ζήσετε νέες εμπειρίες.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι σε αυτό το trailer, εκτός από νέα πλάσματα και περιοχές, θα ακούσετε και τον διάσημο τραγουδιστή, Ed Sheeran, να ερμηνεύει το ολοκαίνουργιο κομμάτι των Scarlet και Violet. Η Nintendo, με αυτό το βίντεο παρουσιάζει και κάποιες πτυχές του τίτλου και σας προσκαλεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους Trainers ανά τον κόσμο για μία επική περιπέτεια στο Paldea.

Tα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα είναι τα πρώτα πλήρως open-world RPGs του franchise, δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στην ελευθερία προσέγγισης. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τα τρία βασικά storylines με όποια σειρά θέλουν. Το ένα από αυτά θα τους στείλει στο λεγόμενο «κυνήγι θησαυρού», ενώ από το παιχνίδι δε θα λείπουν και τα κλασικά Pokémon Gyms και οι Gym Leaders, τα οποία όμως οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν με όποια σειρά θέλουν.

Παράλληλα, γνωρίζουμε ήδη και τα τρία νέα αρχικά Pokémon. Ο λόγος για τα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, τα οποία εκπροσωπούν αντίστοιχα τα grass-type, fire-type και water-type. Φυσικά, τα παιχνίδια θα έχουν πολλά ακόμη νέα πλάσματα, όπως το μεγάλο Pokémon πάγου Cetitan, το Fidough που είναι ένα σκυλί φτιαγμένο από ψωμί και το Paldean Wooper, το οποίο θα θυμίσει κάτι στους fans των Pokémon Gold & Silver παιχνιδιών.

Pokémon: Νέος τίτλος για next-gen κονσόλα της Nintendo στα σκαριά;  

Αν θέλετε να μάθετε σχεδόν όλα τα Pokemon που θα υπάρχουν στα Scarlet & Violet, μπορείτε πατώντας εδώ.

Το Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 18 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.