Pokémon: Νέος τίτλος για next-gen κονσόλα της Nintendo στα σκαριά;

Μια αγγελία της developer Creatures εγείρει ερωτήματα
06 Νοεμβρίου 2022 19:04
Pokémon: Νέος τίτλος για next-gen κονσόλα της Nintendo στα σκαριά;

Μια αγγελία της Creatures, developer των Pokémon τίτλων μαζί με την Game Freak, εγείρει ερωτήματα τόσο για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς όσο και...για την επόμενη κονσόλα της Nintendo. 

Τον γύρο των social media σύμφωνα με το VGC κάνει η περιβόητη αγγελία της Creatures, η οποία αναζητά έναν μοντελιστή 3DCG χαρακτήρων, μόνο που μεταξύ άλλων αναφέρεται στο ότι γίνεται "έρευνα και ανάπτυξη και για άλλο next-gen hardware". Αυτό το στοιχεί υπονοεί ότι ο τίτλος της Creatures που ετοιμάζει σχεδιάζεται για να κυκλοφορήσει και σε μια μελλοντική πλατφόρμα νέας γενιάς. 

Μήπως αυτό είναι μια πρώτη ένδειξη ότι στα σκαριά βρίσκεται ένας νέος Pokemon τίτλος για τον αναπόφευκτο διάδοχο του Nintendo Switch; Τίποτα δεν είναι σίγουρο προφανώς, μέχρι κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπου υπάρχει καπνός λένε ότι υπάρχει και φωτιά. 

Για την ιστορία, έχουν κυκλοφορήσει 5 μεγάλοι Pokémon τίτλοι από τότε που λανσαρίστηκε το Nintendo Switch το 2017, οι περισσότεροι από κάθε άλλη κονσόλα της εταιρίας στην ιστορία.

Λίγα λόγια για τα Pokémon Scarlet & Violet

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα είναι τα πρώτα πλήρως open-world RPGs του franchise, δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στην ελευθερία προσέγγισης. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τα τρία βασικά storylines με όποια σειρά θέλουν. Το ένα από αυτά θα τους στείλει στο λεγόμενο «κυνήγι θησαυρού», ενώ από το παιχνίδι δε θα λείπουν και τα κλασικά Pokémon Gyms και οι Gym Leaders, τα οποία όμως οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν με όποια σειρά θέλουν.

Παράλληλα, γνωρίζουμε ήδη και τα τρία νέα αρχικά Pokémon. Ο λόγος για τα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, τα οποία εκπροσωπούν αντίστοιχα τα grass-type, fire-type και water-type. Φυσικά, τα παιχνίδια θα έχουν πολλά ακόμη νέα πλάσματα, όπως το μεγάλο Pokémon πάγου Cetitan, το Fidough που είναι ένα σκυλί φτιαγμένο από ψωμί και το Paldean Wooper, το οποίο θα θυμίσει κάτι στους fans των Pokémon Gold & Silver παιχνιδιών.

Το Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 18 Νοεμβρίου.