Call of Duty: Τι συμβαίνει τελικά με τον τίτλο του 2023; Η Activision ξεκαθαρίζει

Την ώρα που άλλες πηγές της βιομηχανίας ισχυρίζονται ότι δε θα κυκλοφορήσει κανονικό Call of Duty
08 Νοεμβρίου 2022 21:25
Call of Duty: Τι συμβαίνει τελικά με τον τίτλο του 2023; Η Activision ξεκαθαρίζει

Την ώρα που άλλες πηγές της βιομηχανίας ισχυρίζονται ότι δε θα κυκλοφορήσει ένα κανονικό, μεγάλο Call of Duty παιχνίδι για το 2023, η Activison Blizzard έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε για τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα, η εταιρία επιμένει ότι θα κυκλοφορήσει ένας νέος Call of Duty τίτλος την επόμενη χρονιά, μόνο που η φρασεολογία που χρησιμοποιεί εγείρει ερωτήματα. 

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή της αναφέρει: "Η Activision προσδοκά να χτίσει πάνω στην τρέχουσα δυναμική της το 2023, με σχέδια για το επόμενο έτος που περιλαμβάνουν τις πιο δυναμικές live δραστηριότητες του Call of Duty μέχρι σήμερα, την επόμενη full premium έκδοση της ετήσιας blockbuster σειράς και ακόμη πιο ελκυστικές free-to-play εμπειρίες σε όλες τις πλατφόρμες".

Το σημείο-κλειδί είναι πως η Activision αναφέρεται σε αυτό ως "την επόμενη full premium κυκλοφορία της ετησίας blockbuster σειράς" που ίσως να υποδηλώνει πως ναι μεν θα είναι ένας Call of Duty τίτλος, αλλά όχι ένα από τα κύρια μεγάλα κεφάλαια του franchise. 

Άλλες αναφορές, όπως αυτή του Jason Schreier του Bloomberg, κάνουν λόγο πως το Call of Duty του 2023 θα είναι ένα premium expansion της ιστορίας του Moden Warfare 2, το οποίο θα αναπτύξει η Sledgehammer Games. 

Τι γίνεται με τα Call of Duty του 2024 και του 2025; 

Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί, το Call of Duty του 2024 θα το αναλάβει η Treyarch, γνωστή για την υποσειρά "Black Ops". Το Call of Duty του 2025 θα είναι ευθύνη της Sledgehammer Games, όπου φημολογείται ότι θα πρόκειται για το Call of Duty: Advanced Warfare 2