FIFA 23: Τα πάντα για το δωρεάν update του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πότε έρχεται, πληροφορίες και trailer για το World Cup 2022 Qatar
01 Νοεμβρίου 2022 19:05
FIFA 23: Τα πάντα για το δωρεάν update του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήρθε και πάλι μετά από τέσσερα χρόνια αυτή η στιγμή, της κυκλοφορίας του World Cup update για το FIFA αυτής της χρονιάς. H ΕΑ Sports ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες, την ημερομηνία κυκλοφορίας και παρουσίασε το εκτενές trailer για το δωρεάν update του FIFA 23 που θα προσθέσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 που θα διαταχθεί στο Κατάρ από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου. 

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 δωρεάν για όλους, εκτός...

Πρώτον το update αυτό θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του FIFA 23 σε τρέχουσας και προηγούμενης γενιάς κονσόλες, δηλαδή τα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Από την λίστα έχει αποκλειστεί η έκδοση του Nintendo Switch καθώς όντας η Legacy Edition δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από ανανεωμένα ρόστερ. 

Πότε κυκλοφορεί; 

Το World Cup 2022 update του FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου εντελώς δωρεάν. 

FIFA 23 World Cup 2022 Deep Dive Trailer

Τι προσφέρει - Ποιες ομάδες περιλαμβάνει 

Το FIFA 23 θα προσφέρει την απόλυτη World Cup εμπειρία με τα αυθεντικά γήπεδα, τις φανέλες, τα γραφικά, τις μπάλες και τα επιπλέον head scans των παικτών. Προστίθενται δύο νέες πιστές αναπαραστάσεις των γηπέδων της διοργάνωσης μαζί με το Lusail Iconic Stadium, όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. 

Όσον αφορά τα modes θα υπάρχουν τα Your FIFA World Cup, Featured Quickplay, και Online Quickplay. Το σημαντικό όμως είναι ότι θα μπορείτε να παίζετε το τουρνουά όπως αυτό εξελίσσεται στην πραγματικότητα ή μπορείτε επίσης να διαλέξετε τη δική σας ομάδα από τις 32 διαθέσιμες του τουρνουά και να γράψετε τη δική σας ιστορία ή και να παίξετε κάποιο παλιό παιχνίδι και να γράψετε διαφορετικά ιστορία. 

Αναλυτικά οι ομάδες που περιλαμβάνονται στο update: 

Όμιλος Α: Κατάρ, Εκουαδόρ, Σενεγάλη, Ολλανδία
Β' Όμιλος: Αγγλία, Ιράν, ΗΠΑ, Ουαλία
Όμιλος Γ: Αργεντινή, Σαουδική Αραβία, Μεξικό, Πολωνία
Δ' όμιλος: Γαλλία, Αυστραλία, Δανία, Τυνησία
Ε' Όμιλος: Ισπανία, Κόστα Ρίκα, Γερμανία, Ιαπωνία
Όμιλος ΣΤ: Βέλγιο, Καναδάς, Μαρόκο, Κροατία
Όμιλος Ζ: Βραζιλία, Σερβία, Ελβετία, Καμερούν
Η' Όμιλος: Πορτογαλία, Γκάνα, Ουρουγουάη, Νότια Κορέα