Epic Games Store: Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια της πλατφόρμας

Στη διάθεσή σας από την Πέμπτη
01 Νοεμβρίου 2022 13:27
Epic Games Store: Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια της πλατφόρμας

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δύο τίτλους που θα μείνουν για πάντα στη ψηφιακή σας συλλογή.

Το 1ο παιχνίδι που θα γίνει δικό σας είναι το Filament της Beard Envy, το οποίο σάς καλεί να λύσετε πολύ δύσκολους γρίφους και να μάθετε τί πραγματικά έγινε στο πλήρωμα του “The Alabaster”. Επειδή ο τίτλος έχει δύσκολα puzzles, ωστόσο, θα έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε και μία λειτουργία που θα σας δίνει διάφορα hints.

Το 2ο παιχνίδι είναι το Rising Storm 2: Vietnam της Tripwire Interactive. Ετοιμαστείτε για multiplayer ματσάκια με 64 παίκτες στο Βιετνάμ μέσα από 20 και παραπάνω διαφορετικούς χάρτες, 50+ διαφορετικά όπλα και με ελικόπτερα. Το παιχνίδι υπόσχεται ακατάπαυστη δράση με μάχες που θα διαδραματίζονται μέσα σε ορυχεία και άλλα μέρη.

Να σας υπενθυμίσουμε και κάπου εδώ ότι αυτή τη στιγμή, μέσα από το Epic Games Store, θα μπορείτε να αποκτήσετε δύο ακόμα παιχνίδια χωρίς κανένα κόστος. Για περισσότερα μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο όταν οι δύο νέοι τίτλοι γίνουν διαθέσιμοι. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.