Κατεβάστε τώρα εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας!

Μέσα από το Epic Games Store
27 Οκτωβρίου 2022 18:36
Κατεβάστε τώρα εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας!

Η Epic Games μόλις διέθεσε τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα χωρίς κανένα κόστος. Πρόκειται για δύο διαφορετικά -σε στιλ- παιχνίδια που αξίζουν την προσοχή σας, αν σας αρέσει το σύμπαν του Warhammer ή αν θέλετε να παίξετε κάτι ιδιαίτερο.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Saturnalia της Santa Regione, ένα survival horror adventure παιχνίδι, στο οποίο καλείστε να εξερευνήσετε ένα απομονωμένο χωριό που φημιζόταν για αρχές τελετουργίες, αλλά οι δρόμοι του είναι σαν λαβύρινθος και αλλάζουν κάθε φορά που ο χαρακτήρας σας πεθαίνει.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Warhammer 40,000: Mechanicus της Bulwark Studios. Πάρτε τον έλεγχο του πιο προηγμένου τεχνολογικά στρατού στο Imperium - The Adeptus Mechanicus. Κάθε σας απόφαση θα βαρύνει πολύ το αποτέλεσμα της αποστολής, μιας και χρειάζεται τακτική. Φυσικά, είναι βασισμένο στη θρυλική σειρά Warhammer.

Αποκτήστε το Saturnalia πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Warhammer 40,000: Mechanicus πατώντας εδώ.

Τα δύο αυτά τα παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμα στο Epic Games Store και η προσφορά θα ολοκληρωθεί την επόμενη Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου στις 18:00.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.