Κατεβάστε τώρα δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας εντελώς δωρεάν!

Για λίγες ώρες ακόμα
01 Νοεμβρίου 2022 11:15
Κατεβάστε τώρα δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας εντελώς δωρεάν!

Οι Halloween προσφορές του GOG είναι γεγονός και εκτός από εκατοντάδες παιχνίδια που βρίσκονται σε έκπτωση, η εταιρία θέλει να σας κάνει και ένα δώρο, αν επισκεφθείτε το κατάστημά της. Συγκεκριμένα, από σήμερα και για λίγες ώρες ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Jazz Jackrabbit 2 Collection χωρίς κανένα κόστος.

Πρόκειται για μία συλλογή με δύο παιχνίδια, που απευθύνονται κυρίως σε εσάς που ψάχνετε κάτι ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο GOG, έχετε την επιλογή να συνδεθείτε στο κατάστημα με το Facebook σας, αν δε θέλετε να φτιάξετε νέο.

Το Jazz Jackrabbit 2 Collection περιλαμβάνει τα Jazz Jackrabbit 2 - The Secret Files και Jazz Jackrabbit 2 - The Christmas Chronicles, τα οποία θα μπορείτε να τα παίξετε και σε co-op μιας και διαθέτουν multiplayer, ενώ φυσικά θα έχετε τη δυνατότητα να τα απολαύσετε και μόνοι σας.

Αποκτήστε το Jazz Jackrabbit 2 Collection πατώντας εδώ.

Για να το κάνετε δικό σας, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας του GOG και έπειτα να πατήσετε στην επιλογή που λέει “Go to giveaway”. Μόλις πατήσετε, θα σας βγάλει απευθείας στο κατάστημα με όλες τις προσφορές που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Εκεί, θα δείτε ένα ειδικό banner που λέει στο Jazz Jackrabbit 2 Collection “Add to library”. Μόλις πατήσετε προσθήκη, το παιχνίδι θα καταχωρηθεί απευθείας στο λογαριασμό σας και θα είναι έτοιμο να κατέβει.