Προλάβετε εντελώς δωρεάν ένα καλό RPG για να “λιώσετε“ μέσα στο καλοκαίρι!

Για λίγες ώρες
23 Ιουνίου 2024 10:19
Προλάβετε εντελώς δωρεάν ένα καλό RPG για να “λιώσετε“ μέσα στο καλοκαίρι!

Το πασίγνωστο ψηφιακό κατάστημα παιχνιδιών με το όνομα “gog” ξεκίνησε τις μεγάλες προσφορές του για αυτή την περίοδο και για ακόμη μια φορά δωρίζει ένα καλό παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες τρέχει ένα ακόμη “giveaway” για όλους τους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν δικό τους χωρίς κάποια χρέωση το Shadows: Awakening.

Το Shadows: Awakening είναι σε στιλ Diablo και είναι ένα αρκετά καλό RPG παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2018 και έχει στο Metacritic 72% βαθμολογία. Αν είστε λάτρεις αυτού του είδους, είναι ευκαιρία να το αποκτήσετε δωρεάν και να το λιώσετε μέσα στο καλοκαίρι που δεν έχουμε πολλές μεγάλες κυκλοφορίες.

Η σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει: Το Shadows: Awakening είναι μια περιπέτεια από το έπος των Heretic Kingdoms. Μετά τη δολοφονία των μελών του μυστικού συμβουλίου που είναι γνωστά ως Penta Nera, οι ψυχές τους καταναλώνονται από τους Devourers – κάποιους κακούς δαίμονες που έχουν την ικανότητα να απορροφούν τις αναμνήσεις και τις προσωπικότητες των ψυχών που αποκτούν και να τις κάνουν μαριονέτες τους.

Κατεβάστε το Shadows: Awakening πατώντας εδώ.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε για να το αποκτήσετε, είναι να επιλέξετε το πράσινο πλαίσιο που γράφει “go to giveaway”. Έπειτα θα σας βγάλει στο ψηφιακό κατάστημα με τις προσφορές και στη συνέχεια στο giveaway. Θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή “add to library”, να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο gog και να ξεκινήσετε το κατέβασμα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι αν δε θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο συγκεκριμένο κατάστημα, θα μπορείτε να εισέλθετε και με τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Η προσφορά του Shadows: Awakening θα ολοκληρωθεί σε 29 ώρες από τη στιγμή που ανεβαίνει αυτό το άρθρο, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε. Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: