Καλοκαιρινές εκπτώσεις σε PC games με Witcher, Cyberpunk, Baldur’s Gate και δεκάδες άλλα από €2

Ξεκίνησε το summer sale στο GOG
23 Ιουνίου 2024 16:45
Καλοκαιρινές εκπτώσεις σε PC games με Witcher, Cyberpunk, Baldur’s Gate και δεκάδες άλλα από €2

Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα gog.com, το οποίο ανήκει στην CD Projekt Red, ομάδα ανάπτυξης πίσω από δημοφιλή gaming franchises (Witcher, Cyberpunk) ξεκίνησε τις καλοκαιρινές προσφορές του.

Έτσι, η εταιρία έβαλε προσφορά δεκάδες παιχνίδια μεταξύ άλλων και τα δικά της The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition, το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 12.56 ευρώ, αλλά και τα Cyberpunk 2077 στα 29.99 ευρώ και Cyberpunk 2077: Phantom Liberty στα 25.49 ευρώ.

Επίσης σε προσφορά βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Baldur’s Gate II: Enchaned Edition που ανέρχεται στα 2.39 ευρώ, το Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition στα 13.50 ευρώ, το Baldur’s Gate: Enhanced Edition στα 3.99 ευρώ, αλλά και το θρυλικό Dragon Age: Origins Ultimate Edition που είναι στα 2.98 ευρώ.

Και η Bethesda έχει βάλει προσφορές στο gog.com, καθώς βλέπουμε το Fallout 3: Game of the Year Edition στα 6.66 ευρώ, το The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY Edition στα 5.99 ευρώ, αλλά και το Fallout: New Vegas Ultimate Edition που κοστίζει 9.99 ευρώ.

Βρείτε όλες τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του gog πατώντας εδώ.

Παράλληλα θα βρείτε σε έκπτωση το Disco Elysium – The Final Cut στα 10 ευρώ, Το Settlers 3: Ultimate Collection, The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, το Blood Omen: Legacy of Kain και πολλά ακόμη.

Οι καλοκαιρινές προσφορές του καταστήματος θα ολοκληρωθούν σε 17 ημέρες από τη στιγμή που ανεβαίνει αυτό το άρθρο. Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλες οι παραπάνω προσφορές αφορούν το PC και όχι τις κονσόλες. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.