Απίστευτη γκάφα: Βρέθηκε λάθος στο εξώφυλλο του Call of Duty: Modern Warfare II (ΕΙΚΟΝΑ)

Και συγκεκριμένα στην έκδοση που κυκλοφόρησε στον Καναδά
29 Οκτωβρίου 2022 18:48
Απίστευτη γκάφα: Βρέθηκε λάθος στο εξώφυλλο του Call of Duty: Modern Warfare II (ΕΙΚΟΝΑ)

Πριν μερικές ώρες το Call of Duty: Modern Warfare II έφτασε στα ράφια των καταστημάτων παγκοσμίως για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Προς έκπληξή τους, λοιπόν, οι καταναλωτές στον Καναδά παρατήρησαν πως η έκδοση που κυκλοφόρησε στη χώρα τους έχει μια μεγάλη γκάφα στο εξώφυλλό της.

Αναλυτικότερα, η μετάφραση του εξωφύλλου στη γαλλική γλώσσα φαίνεται πως έγινε κάπως πρόχειρα και έτσι, η Xbox έκδοση επισημαίνει πως η σειρά Call of Duty είναι η κορυφαία σε πωλήσεις στο…PlayStation!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η έκδοση του παιχνιδιού στον Καναδά γράφει τις βασικές πληροφορίες τόσο στα αγγλικά όσο και στα γαλλικά. Ψηλά στο πίσω μέρος της συσκευασίας, λοιπόν, η Activision γράφει εμφατικά πως το Call of Duty είναι το franchise με τις καλύτερες πωλήσεις στο Xbox. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός που ανέλαβε τη μετάφραση στα γαλλική έκανε το Xbox…PlayStation και έτσι η συσκευασία, κάπως άβολα, αναφέρει τον βασικό ανταγωνιστή του Xbox.

Φυσικά, το λάθος έγινε θέμα συζήτησης σε social media όπως το Reddit και το Twitter.  

Για την ιστορία, τον τελευταίο καιρό το Call of Duty έχει βρεθεί στο επίκεντρο της μεγάλης κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Microsoft και της Sony για την εξαγορά της Activision Blizzard. Περισσότερα σχετικά με το όλο θέμα μπορείτε να διαβάσετε στη πιο πρόσφατη σχετική μας είδηση, πατώντας εδώ.