PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου για τα PS4 και PS5

Αποκαλύφθηκαν οι νέες προσθήκες του Essential πακέτου
26 Οκτωβρίου 2022 18:49
PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου για τα PS4 και PS5

Βρισκόμαστε λίγο πριν την άφιξη του τελευταίου μήνα του φθινοπώρου και έτσι, πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, για το Νοέμβριο έχουμε τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5. Αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Αναλυτικότερα, από την πρώτη του μήνα, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να παίξουν το Nioh 2 ή το Nioh 2 Remastered αντίστοιχα. Πρόκειται αναμφίβολα για το highlight, αφού το παιχνίδι της Team Ninja είναι ένα από τα δημοφιλέστερα soulslike της αγορά, με την κοινότητα να το έχει αγκαλιάσει. Αν, λοιπόν, το Elden Ring σας άνοιξε την όρεξη νωρίτερα μέσα στη χρονιά, πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση σε παρόμοιο ύφος, αλλά με Ιαπωνική samurai  θεματολογία.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα λάβουν και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά και το PS4 και το PS5. Αυτό είναι το Heavenly Bodies, ένα ιδιαίτερο indie που είναι αρκετά προκλητικό και εστιάζει στα physics. Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του μήνα είναι το Lego Harry Potter Collection για το PS4, το οποίο απευθύνεται στους μικρούς και τους μεγάλους fans της σειράς και είναι εξαιρετική πρόταση αν ψάχνετε κάτι για να παίξετε σε co-op.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Lego Harry Potter Collection στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Αναλυτικά η λίστα του PS Plus Essential για το Νοέμβριο του 2022:

Nioh 2 / Nioh 2 Remastered | PS4, PS5

Lego Harry Potter Collection | PS4

Heavenly Bodies | PS4, PS5