Το Age of Mythology επιστρέφει με καλύτερα γραφικά και η νοσταλγία χτυπά κόκκινο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer του Age of Mythology Retold
25 Οκτωβρίου 2022 21:09
Το Age of Mythology επιστρέφει με καλύτερα γραφικά και η νοσταλγία χτυπά κόκκινο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι δεν είναι φάρσα! Και επίσημα, το λατρεμένο παιχνίδι στρατηγικής Age of Mythology επιστρέφει!

Με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων την σειράς, η Microsoft ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες και τις εικασίες, κάνοντας την ευχή των παικτών πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ειδικής της παρουσίασης, η εταιρία ανακοίνωσε το Age of Mythology Retold.

Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού, η οποία βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη και θα είναι αντίστοιχη με τις Definitive Edition που έχουν κυκλοφορήσει για τα Age of Empires. Αυτό σημαίνει πως θα έχει καλύτερα, σύγχρονα γραφικά, πολλαπλά νέα χαρακτηριστικά και quality of life βελτιώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και νέο περιεχόμενο.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο η Microsoft ζήτησε από του gamers να μείνουν συντονισμένοι.

Για την ιστορία, το Age of Mythology είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2002 από την Ensemble Studios. Πρόκειται για ένα spin-off των Age of Empires που εμπνέεται από τη μυθολογία και τους θρύλους της αρχαιοελληνικής, της αιγυπτιακής και της σκανδιναβικής μυθολογίας, αντί για πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Το gameplay του είναι παρόμοιο με τα βασικά παιχνίδια, ωστόσο περιλαμβάνει ειδικά χαρακτηριστικά που περιστρέφονται γύρω από τους Θεούς και τη γενικότερη θεματολογία του τίτλου. Ένα χρόνο μετά το αρχικό του ντεμπούτο, το 2003, έφτασε και το πακέτο επέκτασης Age of Mythology: The Titans.

Δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του Age of Mythology Retold μέσα από τον player που ακολουθεί.