Age of Mythology: Προ των πυλών η επιστροφή του;

Το λατρεμένο παιχνίδι παίρνει σειρά μετά το Age of Empires 4;
27 Ιουνίου 2019 14:00
Age of Mythology: Προ των πυλών η επιστροφή του;

Το Age of Mythology κυκλοφόρησε το 2002 και αγαπήθηκε όσο λίγα strategy παιχνίδια. Με την σειρά Age of Empires να επιστρέφει όπως της αξίζει με ένα ολοκαίνουργιο τέταρτο κεφάλαιο από τους βετεράνους του gerne Relic Entertainment και remasters για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του παρελθόντος, αναμενόμενα, οι λάτρεις του Mythology άρχισαν να ζητούν την ίδια μεταχείριση. Η Microsoft φαίνεται πως άκουσε τις ευχές.

Μιλώντας στο Eurogamer στο πλαίσιο της E3 2019, o Creative Director της σειράς Age of Empires στο Xbox, Adam Isgreen, επισήμανε πως η ομάδα του θα κοιτάξει το Age of Mythology μόλις ολοκληρώσει τις Definitive Editions των Empires παιχνιδιών και το τέταρτο κεφάλαιο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Είναι υπέροχο να βλέπω όλη αυτή την αγάπη για το Age of Mythology, γιατί και εγώ το αγαπώ. Είναι κατά κάποιον τρόπο ένα παιχνίδι που βασίζεται σε...λιγότερο πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Είναι αρκετά πιο χαλαρό και ο κόσμος απλά το διασκεδάζει. Το λατρεύω αυτό!

Για το λόγο αυτό ετοιμάζουμε ένα patch για το Age of Mythology Extended Edition πολύ σύντομα, επειδή υπάρχουν κάποια exploits και μερικά πράγματα που ξέρουμε ότι οι παίκτες θα χαρούν να διορθώσουμε και οπότε αυτό ακριβώς κάνουμε. Μόλις τελειώσουμε με τις Definitive Editions των τριών Age of Empires και το τέσσερα που προχωράει ομαλά, τότε θα κοιτάξουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το Myth. Πραγματικά αγαπάω το Myth και δεν πρόκειται να το αφήσουμε πίσω, θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με αυτό στο μέλλον.

Ο Isgreen φάνηκε βέβαιος για την επιστροφή του Age of Mythology, ωστόσο δεν διευκρίνισε αν θα δούμε κάποιο απλό remaster ή ενδεχομένως ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι.

5LwZ6AOUvHo