Sonic Frontiers: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον τίτλο της Sega

Έγινε χρυσό πριν από μερικές ώρες
23 Οκτωβρίου 2022 21:08
Sonic Frontiers: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον τίτλο της Sega

Η Sega ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερή της κυκλοφορία φέτος, με το Sonic Frontiers, το οποίο μόλις έγινε γνωστό ότι έγινε χρυσό. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι πανέτοιμο να φτάσει στα χέρια σας πολύ σύντομα.

Τη δήλωση αυτή την έκανε ο ίδιος ο game director, Morio Kishimoto και μίλησε και μεταξύ άλλων για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Λίγα λόγια για το Sonic Frontiers:

Στο παιχνίδι θα χρειαστείτε κάθε εργαλείο που θα έχετε στη διάθεσή σας για να νικήσετε τους ισχυρούς εχθρούς που σας περιμένουν στα Starfall Islands. Όπως λέει η εταιρία, ο Sonic, ευτυχώς, έρχεται προετοιμασμένος με νέες ικανότητες που θα τον βοηθούν στη μάχη, πολλές επιλογές για να προσεγγίσει την εκάστοτε μάχη και φυσικά, ειδικά skills.

Ο αγαπητός μπλε σκαντζόχοιρος θα γίνεται δυνατότερος μέσα από ένα ειδικό skill tree, όπου με experience πόντους που θα κερδίζετε, θα μπορείτε να τον αναβαθμίσετε ή να ξεκλειδώσετε κάτι νέο για εκείνον.

Sonic Frontiers: Γιγαντιαίοι εχθροί, εξερεύνηση, power-ups, το νέο trailer έχει τα πάντα!

Το Sonic Frontiers υπόσχεται μια νέα εμπειρία που όμοιά της δεν έχετε βιώσει ξανά στο franchise, με δράση υψηλής ταχύτητας και ένα εντελώς καινούργιο ανοιχτό περιβάλλον. Πιο αναλυτικά, θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε πανίσχυρους εχθρούς, να εξερευνήσετε πυκνά δάση και ερήμους και όπως είχε δηλώσει παλιά η Sega, θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς.

Για την ιστορία, η SEGA είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει το παιχνίδι να θριαμβεύσει στα reviews, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είδαμε αρκετά gameplay πλάνα, με ειδικά βίντεο που παρουσίαζαν για παράδειγμα την εξερεύνηση και το combat στο open-world.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Sonic Frontiers;

Το Sonic Frontiers θα κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC στις 8 Νοεμβρίου.