Elden Ring: Παίκτρια βοήθησε 2,000 άτομα να σκοτώσουν το τελικό boss

Η “LetMeSoloThem” που έγινε viral
23 Οκτωβρίου 2022 13:45
Elden Ring: Παίκτρια βοήθησε 2,000 άτομα να σκοτώσουν το τελικό boss

Το Elden Ring έχει αρκετές δύσκολες μάχες, οι οποίες ανεβαίνουν σε δυσκολία όταν ο παίκτης πλησιάζει προς το τέλος του παιχνιδιού. Πολλοί είναι εκείνοι “κολλάνε” σε κάποιο boss και βρίσκουν λύση στο να καλούν άλλους παίκτες στον κόσμο τους, έτσι ώστε να τους βοηθήσουν.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση, που αναφέρει ότι μία κοπέλα έχει βοηθήσει περισσότερους από 2,000 gamers να σκοτώσουν το τελικό boss του τίτλου. Ο λόγος γίνεται για την “LetMeSoloThem”, η οποία εμπνεύστηκε το όνομά της από τον γνωστό στην κοινότητα LetMeSoloHer και έχει βοηθήσει πλέον 2,000 παίκτες να νικήσουν το “Elden Beast”, χωρίς να φοράει εξοπλισμό, παρά μόνο ένα…βάζο στο κεφάλι του χαρακτήρα της.

Εκείνη γιόρτασε κατά κάποιον τρόπο αυτό το ορόσημο στο Reddit του Elden Ring και ευχαρίστησε όλους τους παίκτες που την έχουν φιλοξενήσει στο τέλος των playthrough τους.

Επιτέλους κατάφερα να βοηθήσω 2000 παίκτες να νικήσουν το τελικό boss στο Elden Ring, φορώντας τίποτα άλλο παρά μόνο ένα βάζο στο κεφάλι.

Εκείνη δήλωσε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα συνεχίσει να βοηθάει τους παίκτες που έχουν ανάγκη και που παίζουν στο Xbox. Φυσικά το post της έγινε viral με περισσότερους από 87.000 πόντους στο Reddit και 1300 σχόλια. Μάλιστα, πολλοί έλεγαν τη φράση ότι «δε φοράνε όλοι οι ήρωες κάπα, κάποιοι φοράνε…βάζο».