Resident Evil 4: Αποκρυφιστικά και φρικαλέα σκηνικά στα νέα gameplay πλάνα

Νέες πληροφορίες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον τίτλο
21 Οκτωβρίου 2022 01:35
Resident Evil 4: Αποκρυφιστικά και φρικαλέα σκηνικά στα νέα gameplay πλάνα

Μέσα από το Resident Evil Showcase, η Capcom άνοιξε περισσότερο τα χαρτιά της για το Resident Evil 4 Remake, αφού εκτός από δύο ολοκαίνουργιο trailer, έδωσε στη δημοσιότητα και πολλές νέες πληροφορίες.

Η θρυλική περιπέτεια του Leon S. Kennedy έρχεται τον Μάρτιο άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα συνολικό re-imagine. Στα πρώτα gameplay πλάνα, η εταιρία παρουσίασε κάποιες από τις νέες δυνατότητες που θα έχει ο πρωταγωνιστής, μιας και ο Leon θα μπορεί πλέον να πέφτει σκυφτός και να κρύβεται από τους μολυσμένους.

Ο merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό μάθαμε ότι επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Στη συνέχεια, η εταιρία δήλωσε ότι όσοι αγοράσουν το παιχνίδι στο PS4, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν upgrade στην PS5 έκδοση εντελώς δωρεάν. Η Capcom τόνισε κατά τη διάρκεια του Showcase ότι σέβεται απόλυτα το αρχικό παιχνίδι και φτιάχνει με ευλάβεια το remake για τους fans και τους νέους παίκτες.

Οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του κλασσικού RE4, αλλά να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Οι Συλλεκτικές εκδόσεις:

Το Resident Evil 4 Remake θα έρθει και με δύο διαφορετικές εκδόσεις, την Deluxe Edition, που θα προσφέρει κάποια digital καλούδια, καθώς και την Collector’s Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, ένα Steelbook, φιγούρα του Leon, digital soundtrack, artbook, ένα box, αφίσα και DLC pack.

Η Capcom είχε δηλώσει τα εξής:

Το Resident Evil 4 διατηρεί την ουσία του αρχικού παιχνιδιού, ενώ παρουσιάζει εκσυγχρονισμένο gameplay, μία επανασχεδιασμένη ιστορία και ζωηρά λεπτομερή γραφικά για να γίνει αυτό το πιο πρόσφατο survival horror παιχνίδι, όπου διασταυρώνονται η ζωή, ο θάνατος, ο τρόμος και η κάθαρση.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony.

Το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει τελικά και στο PlayStation 4, εκτός από τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 24 Μαρτίου 2023. Παρακολουθήστε τα νέα trailer παρακάτω.