Silent Hill 2 Remake VS Αρχικό Παιχνίδι – Δείτε το πρώτο συγκριτικό βίντεο

Το εντυπωσιακό τεχνολογικό άλμα από το 2001
20 Οκτωβρίου 2022 09:35
Silent Hill 2 Remake VS Αρχικό Παιχνίδι – Δείτε το πρώτο συγκριτικό βίντεο

Πριν μερικές ώρες, η Konami έκανε πραγματικότητα τα όνειρα των fans της σειράς Silent Hill, ανακοινώνοντας τη μεγάλη επιστροφή της, όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια! Για πολλούς, αυτό που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ήταν το remake του Silent Hill 2 από την Bloober Team των The Medium και Layers of Fear.

Η πολωνική ομάδα ανέλαβε να φέρει στο σήμερα το λατρεμένο παιχνίδι και για το λόγο αυτό επιστράτευσε την υπερσύγχρονη Unreal Engine 5. Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε μέσα από το PlayStation Blog, το remake θα εκμεταλλεύεται τα διάφορα χαρακτηριστικά αιχμής της μηχανής γραφικών, όπως είναι το Nanite για τρομερή λεπτομέρεια στα περιβάλλοντα και το Lumen για εντυπωσιακούς και ρεαλιστικούς φωτισμούς.

Όπως έδειξε και το πρώτο trailer, το άλμα στην ποιότητα των γραφικών είναι τεράστιο. Εξάλλου, το αρχικό Silent Hill 2 κυκλοφόρησε το 2001 για το PlayStation 2, ενώ το remake αναπτύσσεται 20 χρόνια μετά για το PlayStation 5. Θέλοντας να δείξει τι σημαίνει το άλμα από το PS2 στο PS5 και από το 2001 στο 2022, το γνωστό κανάλι συγκρίσεων ElAnalistaDeBits έβαλε δίπλα δίπλα το αρχικό Silent Hill 2 και το remake του.

Μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις διαφορές του τεχνικού τομέα, από το πόσο καλά κατάφερε η Bloober Team να μεταφέρει την ατμόσφαιρα του θρυλικού horror τίτλου και να δείτε δίπλα-δίπλα διάφορες χαρακτηριστικές σκηνές.

Δείτε το πρώτο συγκριτικό βίντεο για το Silent Hill 2 Remake: