God of War Ragnarok: Η φωνή του Atreus άλλαξε τόσο πολύ που έπρεπε να γίνει edit

Μία πρόκληση που είχε το στούντιο κατά την ανάπτυξη
19 Οκτωβρίου 2022 15:22
God of War Ragnarok: Η φωνή του Atreus άλλαξε τόσο πολύ που έπρεπε να γίνει edit

Η Sony Santa Monica μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την ανάπτυξη του God of War Ragnarok και μεταξύ άλλων είπε ότι η φωνή του Atreus ήταν μία από αυτές. Όπως λένε οι developers χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός που υποδύεται το χαρακτήρα, ο Sunny Suljic, ο οποίος είναι τώρα 17 ετών, μεγάλωσε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, οι προγραμματιστές μιλούν για μερικά εμπόδια κατά την ανάπτυξη και ένα από αυτά ήταν η πανδημία, που επηρέασε την ηχογράφηση, αλλά και οι εμφανίσεις των ηθοποιών, κυρίως του Sunny Suljic.

Οι δηλώσεις της Sony Santa Monica είναι οι εξής:

Ο ηθοποιός που κάνει τον Atreus, ο Sunny, είναι ένα έφηβο αγόρι και η φωνή του άλλαξε δραματικά μέσα σε αυτά τα χρόνια (που βρίσκεται υπό ανάπτυξη το Ragnarok). Έπρεπε να μπούμε στο στούντιο και να εξισορροπήσουμε το performance του, έτσι ώστε να ακούγεται ότι ηχογραφήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν μία μοναδική πρόκληση.

Φαίνεται, πως παρά αυτές τις δυσκολίες, το στούντιο έβαλε αυτές τις μικρές πινελιές για να μην ακούγεται η διαφορά στη φωνή του. Άλλωστε το ίδιο το παιχνίδι τοποθετείται -όπως ξέρουμε εδώ και καιρό- τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του God of War (2018).

Μάθαμε πόσα GB είναι το τελικό μέγεθος και το νούμερο λέει πολλά

Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης.

God of War Ragnarok: Μάθαμε πόσα GB είναι το τελικό μέγεθος και το νούμερο λέει πολλά

Τέλος, αν πατήσετε εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ.

Το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022.