God of War Ragnarok: Μάθαμε πόσα GB είναι το τελικό μέγεθος και το νούμερο λέει πολλά

Ανοίξτε χώρο στο σκληρό σας δίσκο
19 Οκτωβρίου 2022 14:12
God of War Ragnarok: Μάθαμε πόσα GB είναι το τελικό μέγεθος και το νούμερο λέει πολλά

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του God of War Ragnarok και έτσι ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται σταδιακά στα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως αποκαλύφθηκε το τελικό μέγεθος της PS4 έκδοσης του παιχνιδιού, το οποίο μάλλον λέει πολλά για το τι μπορούμε να περιμένουμε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το γύρο του διαδικτύου κάνει μια εικόνα από τον χρήστη του Twitter @lfnoelb, στην οποία φαίνεται κάποιος να κατεβάζει το God of War Ragnarok στο PS4 του. Σύμφωνα πάντα με τη φωτογραφία, το τελικό μέγεθος του παιχνιδιού στην κονσόλα προηγούμενης γενιάς ανέρχεται σε 118 GB. Συγκριτικά, το προηγούμενο God of War του 2018 καταλάμβανε περίπου 45GB αποθηκευτικού χώρου στο PS4.

Προφανώς συγκρίνοντας απλά τα μεγέθη των δύο παιχνιδιών, δεν μπορούμε να εξάγουμε ξεκάθαρες πληροφορίες για την κλίμακα του Ragnarok. Ωστόσο, αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για εκδόσεις στην ίδια κονσόλα (χωρίς να χρησιμοποιείται δηλαδή κάποιος next-gen αλγόριθμος συμπίεσης) και για sequel που είναι φτιαγμένο σε παρόμοια τεχνολογία (δε χρησιμοποιείται δηλαδή διαφορετική μηχανή γραφικών), το πάνω από διπλάσιο μέγεθος του Ragnarok μάλλον αφήνει να εννοηθεί ότι μας περιμένει μια «μεγάλη» περιπέτεια.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ.