ΕΠΙΣΗΜΟ: Το μέλλον του Silent Hill αποκαλύπτεται – Η Konami ανακοίνωσε τα πλάνα της

Δεν είναι φάρσα
17 Οκτωβρίου 2022 00:59
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το μέλλον του Silent Hill αποκαλύπτεται – Η Konami ανακοίνωσε τα πλάνα της

Μπορεί να μοιάζει με ψέμα, αλλά δεν είναι. Μετά από κυριολεκτικά χρόνια φημολογίας, η Konami είναι πλέον έτοιμη να αποκαλύψει το μέλλον της σειράς Silent Hill.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στο Twitter, καθώς και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στην πλατφόρμα, επιβεβαιώθηκε ότι οι «πιο πρόσφατες ενημερώσεις» για τη σειρά Silent Hill θα αποκαλυφθούν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Αναλυτικότερα, η Konami θα πραγματοποιήσει ένα ‘SILENT HILL Transmission’, όπως το ονομάζει, το οποίο πιθανότατα θα μας δείξει το νέο ή τα νέα κεφάλαια της σειράς και ό,τι άλλο ετοιμάζει η ιαπωνική gaming εταιρία.

Μάλιστα, με αφορμή την εν λόγω ανακοίνωση, η Konami έδωσε στον αέρα και μια νέα teaser ιστοσελίδα.

Οι σχετικές δημοσιεύσεις ακολουθούν παρακάτω.

Για την ιστορία, τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου ατελείωτες φήμες σχετικά με την αναβίωση της σειράς Silent Hill. Από θεωρίες συνομωσίας, όπως το περίφημο Abandoned, μέχρι πιο ρεαλιστικές φήμες, όπως η συνεργασία της Konami με διάφορα άλλα gaming στούντιο.

Να σας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, σε αυτό το σημείο, ότι οι τελευταίες φήμες θέλουν την Bloober Team να αναπτύσσει ένα remake του Silent Hill 2, ενώ παράλληλα μια άλλη ομάδα ετοιμάζει το επόμενο βασικό κεφάλαιο. Συγχρόνως, ακούγεται ότι η Konami ετοιμάζει και ένα επεισοδιακό Silent Hill, περίπου στο στυλ των παιχνιδιών της Telltale Games. Τέλος, κατά καιρούς έχουν ακουστεί και φήμες για συνεργασία με το PlayStation, μέχρι και για εμπλοκή του Hideo Kojima.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πρόσφατα ανακαλύφθηκε στη βάση δεδομένων της επίσημης υπηρεσίας ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών για την Κορέα και ένα project με τίτλο Silent Hill: The Short Message. Το τι απ’ όλα αυτά ισχύει και όντως έρχεται, θα το μάθουμε όπως φαίνεται παρά πολύ σύντομα.