Elden Ring: Το ολοκαίνουργιο update έφτασε και κρύβει αναφορές σε νέους χάρτες

Φέρνοντας και σημαντικές αλλαγές για το PvP
14 Οκτωβρίου 2022 16:40
Elden Ring: Το ολοκαίνουργιο update έφτασε και κρύβει αναφορές σε νέους χάρτες

Συνεχίζοντας την υποστήριξη του εξαιρετικά επιτυχημένου open world RPG της, η FromSoftware μόλις κυκλοφόρησε μια νέα μεγάλη ενημέρωση για το Elden Ring.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι παίκτες στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μπορούν πλέον να κατεβάσουν το patch 1.07, το οποίο φέρνει αρκετές αξιοσημείωτες αλλαγές. Ίσως η σημαντικότερη από αυτές είναι το ανεξάρτητο damage scaling για το PvP. Το συγκεκριμένο νέο χαρακτηριστικό φέρνει στο παιχνίδι διαφορετικό scaling για τα όπλα, τα skill, τα spells και τα incantations για όταν κάποιος παίζει μόνος του στο δικό του κόσμο και για όταν παίζει ενάντια σε άλλους παίκτες.

Παράλληλα, η ομάδα ανάπτυξης διόρθωσε και δεκάδες bugs, ενώ προέβη και σε πολλές balancing αλλαγές. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και θέλετε να διαβάσετε αναλυτικά για αυτές, μπορείτε να βρείτε το επίσημο changelog πατώντας εδώ.

Βέβαια, οι σημαντικότερες αλλαγές μάλλον δεν αναγράφονται καν στο changelog, αφού όπως ανακάλυψε ο γνωστός modder Lance McDonald, το νέο patch προσθέτει στον κώδικα και αναφορές σε νέους χάρτες, καθώς και σε χαρακτηριστικά όπως είναι η υποστήριξη ray tracing για τον τομέα των γραφικών. Όπως φαίνεται, λοιπόν, η FromSoftware και η Bandai Namco έχουν μεγάλα πλάνα για τον τίτλο και αν λάβουμε υπόψη τις αναφορές που βρέθηκαν στον κώδικα, οι παίκτες όχι απλά μπορούν να περιμένουν περισσότερα μεγάλα patches, αλλά και νέο περιεχόμενο!

Το σχετικό tweet του modder ακολουθεί παρακάτω.